Sajam kolekcionarstva i antikviteta

Sajam kolekcionarstva i antikviteta
Termin: 21-04-2018 - 22-04-2018 / April
Mesto: Beograd
Vrsta: Sajmovi, kongresi, izložbe...

Rang: republička
Kat:
Info:

Na ovom sajmu, kolekcionari iz cele Srbije prezentovaće preko 150 privatnih kolekcija iz raznih oblasti sakupljanja na više od 600m2 izložbenog prostora. Svi zainteresovani posetioci mogu razgledati, ali i nabaviti razne eksponate i predmete iz tradicionalnih oblasti kolekcionarstva - filatelije (poštanske marke i poštanska istorija...), numizmatike (metalni i papirni novac van opticaja, kao i stari vrednosni papiri...), faleristike (ordenje, značke i vojne oznake...) i starog oružja (bodeži, bajoneti, sablje, kubure, kremenjače...).
Takođe, mogu se videti, stari satovi, nakit, antikvarno posuđe i predmeti od srebra, keramike, porcelana i kristala, antikvarni i stilski nameštaj, replike, knjige, umetničke slike i grafike, ikone na platnu i drvetu, tepisi i pirotski ćilimi, narodne nošnje i uniforme i još mnogo drugih starinskih i unikatnih predmeta.


Ostavi komentar:


Vaši komentari:

dana 31.12.2013.Joakim Šanta
poštovani, interesuje me da li se mogu kod Vas izlagati uramljene slike (ulja na platnu ) manjih dimenzija , da li se može iznajmiti prodajno mesto , kakao izgleda takvo mesto i koloko košta. inače sam iz Bačke palanke, i imam veoma interesantne i kvalitetne slike koje izlažem i prodajem u ovovm našem regionu, a želeo bih da pokažem beogradskoj populaciji da pkažem moja dela? u očekivanju odgovora, srdačan pozdrav Joakim Šanta Bačka Palanka tel 060140 9359

Pretraga

Newsletter

Subscribe
Pratite nas na: Facebook