Kontakt

„Vodič kroz turističke manifestacije”

Adresa: 200314 Zemun, Gundulićeva 38

Tel/fax: 011/2190-804; Mob. 060/319-0804

E-mail: office@manifestacije.com

Web: www.manifestacije.com


Redakcija:

Milanka Cvetković – Direktor

Marija Ralić - Urednik sajta

Maja Vukadinović - Novinar

Svetislav Tijanić - Novinar

Marketing

Oglašavanje na Internetu postaje svakodnevni i sve efikasniji oblik oglašavanja. Mnogi su prepoznali značaj Interneta pa svoje usluge i proizvode oglašavaju na ovaj način, a sve češće je to slučaj i u oblasti manifestacionog turizma. Svetska istraživanja pokazuju da se najpoznatije manifestacije u svetu danas promovišu prvenstveno putem Interneta i na taj način one ostvaruju jako dobru posetu, a samim tim i značajan profit.

Budite i Vi u toku sa svetskim trendovima! Javite nam se i oglasite se na jedinom domaćem sajtu koji je svojim najvećim delom posvećen događajima i manifestacijama u Srbiji i inostranstvu!

Ovo je jedino online mesto koje spaja posetioce i organizatore manifestacija u Srbiji tako što:

  • Ljubiteljima manifestacija na stranama našeg sajta nudimo detaljan opis manifestacija, program dešavanja, podatke o terminu i mestu održavanja, redovno ih informišemo o svim zanimljivim događajima u zemlji i inostranstvu.
  • Organizatorima manifestacija omogućavamo da svoje manifestacije predstave na najbolji način ne samo građanima već i stručnoj javnosti.

I to nije sve. Razlog više da se oglasite na našem sajtu jeste i činjenica da pored manifestacionog turizma na ovim stranicama predstavljamo i smeštajne kapacitete, ugostiteljsku ponudu, promovišemo suvenirski program, eko i etno turizam, programe turističkih agencija u našoj zemlji... i još mnogo, mnogo toga.

Budimo partneri u promovisanju najboljih manifestacija u Srbiji!

Kompletan cenovnik i uslove oglašavanja na stranicama našeg sajta možete preuzeti OVDE.

Obrazac za prijavu Vaše manifestacije možete preuzeti OVDE.

Pretraga

Newsletter

Subscribe
Pratite nas na: Facebook