Future Gaming Expo Belgrade

Future Gaming Expo Belgrade
Termin: 05-06-2018 - 06-06-2018 / Jun
Mesto: Beograd
Vrsta: Sajmovi, kongresi, izložbe...

Rang: međunarodna
Kat:
Info:

Posle velikih sajmova - Las Vegas, London... prepoznajući rastuće tržište, gaming industrija omogućava da upoznate i naravno obezbedite za sebe opremu, softversku podršku i prateće servise.
Procenjuje se da ovog trenutka na tržištu ukupno funkcioniše 26.000 automata za igre na sreću i da je većina u najskorijoj budućnosti u obavezi da bude zamenjena novijim elektronskim aparatima sa inoviranim programima uz svakodnevni razvoj novih softvera kao i primenu zahteva Poreske uprave. Izlagači su vodeće svetske firme. Pored Srbije računamo i na šire tržište jugoistočne Evrope kao tržište kupaca (BiH, Makedonija, Hrvatska, Bugarska, Rumunija, Albanija).
Sajam je naravno otvoren i za generalnu publiku (kladioničari / igrači). Sve postojeće kompanije, kao i one koje žele da uđu u ovaj posao, imaju prilike da na sajmu GamingExpoBelgrade najbrže i najefikasnije unaprede svoje poslovanje. Vodeći svetski proizvođači opreme, softvera i pratećeg programa prepoznali su značaj tržišta jugoistočne Evrope i omogućili nam da vidite, probate, uporedite i naravno kupite programe koji Vam trebaju sada i koji znače budućnost. GamingExpoBelgrade omogućava da budete najuspešniji, da budete najbolji!    

Ostavi komentar:


Vaši komentari:

Pretraga

Newsletter

Subscribe
Pratite nas na: Facebook