Međunarodni sajam turizma ITTFA

Međunarodni sajam turizma ITTFA
Termin: 22-02-2018 - 25-02-2018 / Februar
Mesto: Beograd
Vrsta: Sajmovi, kongresi, izložbe...

Rang: međunarodna
Kat:
Info:

BEOGRADSKI SAJAM TURIZMA najveća je turistička manifestacija u zemlji i jugoistočnoj Evropi. Više od 30 godina ispunjava svetske standarde u poslovanju, sa izlagačima gradi partnerske odnose a kvalitetnom ponudom i raznovrsnim dešavanjima svake godine privlači sve veći broj posetilaca.

Prethodne godine na Sajmu turizma svoju ponudu predstavilo je oko 900 izlagača, a broj posetilaca premašio je 58 hiljada. Međunarodni karakter ove manifestacije potvrđuje više od 250 inostranih izlagača iz 43 zemlje - za ovaj poslovni sajam svake godine zainteresovan je sve veći broj izlagača iz celog sveta.

Od 2003. godine član je Evropske asocijacije turističkih poslovnih sajmova - ETTFA. Kvalitet je ovu manifestaciju „učlanio" u još jednu prestižnu organizaciju - Svetsku asocijaciju turističkih poslovnih sajmova - ITTFA.Pod okriljem Sajma turizma od 2005. godine održava se i Sajam ugostiteljske opreme - HORECA, a u istom terminu održava se i Međunarodni sajam vina BEOWINE.Brojne nagrade i pohvale govore da se radi o najuspešnijoj turističkoj manifestaciji u Srbiji i regionu.    

 

Ostavi komentar:


Vaši komentari:

Pretraga

Newsletter

Subscribe
Pratite nas na: Facebook