Leto na keju

Leto na keju
Termin: 01-07-2017 - 31-08-2017 / Avgust
Mesto: Beograd - Zemun
Vrsta: Ostale kulturno-zabavno-umetničke
Dečije
Rang: lokalna
Kat:
Info:

Tradicionalna manifestacija,  LETO NA KEJU održava se  na Letnjoj pozornici šetališta kraj Dunava svakog petka i subote od 17 do 20 časova Zemun će biti centar  UNIKATNE ZANIMACIJE. 

Učesnici će usvajajući različite veštine naučiti kako da se kreativno zabavljaju i kako da uvek osmisle svoje slobodno vreme. Putujući zemljama sveta, slušajući priče o drevnim civilizacijama naučiće kako da ``probude`` maštu, budu kreativni i razonode se uz letnji ples.

Putujući iz države u državu učesnici manifestacije ``Leto na keju`` družeći se sa kreativnim i veštim umetnicima i voditeljima radionica iz svetskih kulturnih centara, naučiće kako da stvaraju i da iskoriste svoje ideje.

Šta raditi sa krpicama, dugmićima i trakicama, kako postupati sa prirodnim materijalima, kao što su školjke, perje ili suvo lišće i cveće, kako naći  inspiraciju u predmetima koji nas okružuju, kako osmisliti vesele praznike. Kroz kreativne radinice učesnici će naučiti tehnike slikanja na različitim i kroz izradu kostima i nošnji upoznati tradiciju naroda.

Na kraju putovanja, u avgustu mesecu učesnici će na istoj letnjoj sceni izložiti UNIKATNE ZANIMACIJE, a žiri će nagraditi najbolje.

Ostavi komentar:


Vaši komentari:

Pretraga

Newsletter

Subscribe
Pratite nas na: Facebook