Etno festival

Etno festival
Termin: 04-06-2017 - 04-06-2017 / Jun
Mesto: Inđija
Vrsta: Etnografske (folklor, tradicija, običaji)

Rang: lokalna
Kat:
Info:

Etno festival, koji po deveti put organizuju Turistička organizacija opštine Inđija, Opština Inđija i Udruženje za negovanje duhovne kulture i tradicije "Etnoart", održaće se u Inđiji, u pešačoj zoni, u nedelju 8. juna, na dan proslave gradske slave "Duhova", sa početkom u 12h.

U prijatnom vojvođanskom ambijentu okupiće se veliki broj izlagača iz različitih delova Srbije. Tokom prodajne izložbe, preko svojih ručno rađenih, višenamenskih i unikatnih predmeta, suvenira i domaće hrane, izlagači će predstaviti kulturu i tradiciju ovih prostora.    

Ostavi komentar:


Vaši komentari:

dana 24.05.2014.''SUVENIRI'' Umetnicko stvaralastvo
Pozivamo organizatore i ucesnike svih manifestacija da nam se jave. Proizvodimo prikladne suveniri sa idejnim resenjima prilagodjenim svakoj manifestaciji. Imamo veoma kvalitetan program, a i mnogo iskustva u organizaciji svake manifestacije. Privesci od drveta, sa gravurom ili u boji, oblik po zelji kupaca, privesci od sundjera u bilo kom obliku u punom koloru, sve od pleksiglasa, medalje od pleksiglasa i jos stotine proizvoda.... Javite nam se da bismo Vam poslali materijal. Medju vodecim proizvodjacima prikladnih i jeftinih suvenira smo u Srbiji. S postovanjem. ''SUVENIRI'' Umetnicko stvaralastvo 064 908 977 0, 065 233 49 09 069529 83 23
dana 24.02.2012.Stevo Bekić KUD"Petrova gora-Kordun" Beograd
Manifestaciju ovakovog tipa treba obavezno podržati, jer se kroz nju čuva kulturno nasljeđe našega naroda, naša kultura,tradicija i običaji, ono što nas čini jednim narodom. Razvija se drugarstvo među učesnicima i patriotizam prema svome narodu i sv ojoj zemlji. Naš KUD je učestvovao na mnogim smotrama i festivalima i rado bi učestvovali i na ovome festivalu. Veliki pozdrav za organizatora.

Pretraga

Newsletter

Subscribe
Pratite nas na: Facebook