Šta sve umem, šta sve znam

Šta sve umem, šta sve znam
Termin: 18-05-2018 - 19-05-2018 / Maj
Mesto: Beograd - Zemun
Vrsta: Dečije

Rang: lokalna
Kat:
Info:

Manifestacija ŠTA SVE UMEM, ŠTA SVE ZNAM održava se u Zemunu, u dvorištu osnovne škole za obrazovanje dece sa smetnjama u razvoju „Sava Jovanović - Sirogojno". U realizaciji ovog događaja škola je partner sa udruženjem „Daj mi ruku".

Cilj ove manifestacije je da pokaže javnosti kako se usmeravaju potencijali dece sa smetnjama u razvoju učešćem u brojnim školskim i vanškolskim aktivnostima. Manifestaciju karakteriše izložbeno-prodajni i muzičko-scenski program koji predstavlja učenike i nastavnike domaćine, kao i goste iz drugih škola i javne ličnosti koje svake godine svojim učešćem doprinose razvoju ove manifestacije.

Prva manifestacija održana je 2015. godine, kao deo projekta „Stariji brat, starija sestra" koji udruzenje „Daj mi ruku" sprovodi u O.Š. „Sava Jovanovic Sirogojno". Glavni događaj bio je prodajna izložba dečijih radova, kao prva akcija za prikupljanje sredstava za ugradnju lifta u školi. Izložbu su pratili i štandovi  likovne, keramičke, ekološke i radionice veza i narodne radinosti, na kojima su učenici škole "Sava Jovanovic Sirogojno" pokazivali kako nastaju njihova umetnička dela. Zajedno sa nastavnicima, oni su održali i kratke kurseve za prisutne goste.

Ostavi komentar:


Vaši komentari:

Pretraga

Newsletter

Subscribe
Pratite nas na: Facebook