Održana Berza turističke prizme (Novi Sad)

05 APR 2012 Održana Berza turističke prizme (Novi Sad)

Ovogodišnja, 15 po redu Berza turističke prizme održana je u novosadskom
restoranu Barutana, 03. i 04. aprila. Berzu je otvorio Erne Varnju, pomoćnik Pokrajinskog sekretarijata za privredu i izrazio zadovoljstvo što berzi prisustvuju firme iz svih krajeva ex Jugoslavije. U dva berzanska dana, svoje turističke programe I proizvode prezentovalo je oko stotinu kompanija iz osam zemalja u okruženju. Pored oficijelnih učesnika, Berzu je posetilo je više stotina gostiju - predstavnika agencija, predškolskih I školskih ustanova, sportskih organizacija...

Pored klasičnog berzanskog dela, ovaj međunarodni skup obeležila je veoma posećena tematska konferencija pod nazivom " Ko nam vodi turiste?". Na ovu temu govorila je dr. Ivana Ćuruvija, vodeći trener Svetskog udruženja turističkih vodiča (WFTGA) I regionalni predstavnik udruženja za Balkan, a za ovu priliku prikazan je I ekskluzivni intervju sa gospođom Viljom Sibe, predsednicom trening divizije Svetskog udruženja.

Kao i predhodnih godina prateća manifestacija pod nazivom " Darovi sunca" okupila je petnaest poznatih proižvođača vina I voćnih rakija  iz zemalja u regionu.

Pretraga

Newsletter

Subscribe
Pratite nas na: Facebook