Noć pozorišta

Noć pozorišta
Termin: 01-07-2012 - 31-07-2012 / ??? Jul
Mesto: Beograd - Grocka
Vrsta: Scenske: film, pozorište...(kulturno-zabavno-umetničke)

Rang: lokalna
Kat:
Info:

Centar za kulturu Grocka je 2007. godine prvi put organizovala manifestaciju NOĆ POZORIŠTA u slavu i čast pozorišnoj umetnosti. Svi znamo da su pozorišta u svojoj osnovi putujuće družine koje gledalištu donose emocije prikazujući život i oslikavajući pojave iz života na različite načine. Najčešće su se predstave igrale na seoskim i gradskim trgovima okupljajući veliki broj publike. Publika je bila sastavljena od predstavnika svih slojeva naroda kako najsiromašnijeg tako i plemstva. Ovo je bila i naša ideja kada smo 2007. godine pokrenuli NOĆ POZORIŠTA u Grockoj.

Osnovna koncepcija manifestacije je da se u toku jedne noći sa dve turističke šetnje na tri lokacije igraju četiri pozorišne predstave. Manifestacija se realizuje sa nezavisnim pozorišnim grupama i glumcima koji igraju monodrame. Pozorišna noć se završava, kako je i red, kabaretskim programom.

Ostavi komentar:


Vaši komentari:

dana 09.07.2010.Redakcija
Poštovani Dule, hvala Vam što pratite stranice našeg Internet Portala. Nakon Vaše sugestije i dobijanja programa manifestacije "Noć pozorišta" od organizatora, isti smo i postavili. Pratite nas i dalje. Srdačan pozdrav.
dana 07.07.2010.Dule
Vest objavljena radi udaranja recke. Vrednost bi imala tek kada bi bio objavljen i program, ali ko to da uradi? Treba uložiti par minuta dodatnog remena?!?!

Pretraga

Newsletter

Subscribe
Pratite nas na: Facebook