Rakija fest

Rakija fest
Termin: 03-12-2016 - 03-12-2016 / Decembar
Mesto: Beograd
Vrsta: Ostale kulturno-zabavno-umetničke
Sajmovi, kongresi, izložbe...
Rang: republička
Kat:
Info:

Da li znate da u Srbiji postoji vise od 20 vrsta rakija?! Da li znate da je za jedan litar ovoj najpoznatijeg srpskog pica, potrebno najmanje 10 kilograma voca I ---sati destilacije?! Sve ovo I  jos mnogo toga, proverite licno na VI Rakija Festu koji ce se održati  u decembru 2013. godine u Belexpocentru na Novom Beogradu.

RAKIJA FEST, kao već tradicionalni događaj, profilisao se kao najznačajnija manifestacija o rakijama kod nas ali i kao jedinstveni festival, bez pravog pandama, na području cele Evrope. Učešće istaknutih svetski stručnjaka, predavača kao i izlagača, najbolji je pokazatelj da Rakija Fest prevazilazi domaće okvire i učvršćuje poziciju rakije kao najboljeg srpskog brenda na svetu. Do sada je kroz Rakija Fest prošlo više od 30.000 posetilaca.


RAKIJA FEST je ne samo najposećeniji već i najstručniji sajam posvećen rakiji u regionu u kome izlažu najznačajniji proizvođači rakije iz Srbije i inostranstva kao i izabrani proizvođači dellikatesa.


Osmi RAKIJA FEST i ove, 2014. godine, karakteriše prepoznatljiv koncept struke i zabave, tako da će svi posetioci moći da čuju zanimljiva predavanja, kao i da uživaju u kombinacijama rakije i čokolade, koktelima sa rakijom i u specijalnoj zimskoj ponudi - kuvanoj rakiji.

U toku festivala biće organizovan izbor najbolje etikete "Beogradske rakije 2015" jednog od zvaničnih gradskih suvenira, nagradne igre za posetioce, tradicionalni "Veseli žiri" i još mnogo toga.

Ostavi komentar:


Vaši komentari:

Pretraga

Newsletter

Subscribe
Pratite nas na: Facebook