Trka Deda Mrazeva

Trka Deda Mrazeva
Termin: 28-12-2014 - 28-12-2014 / Decembar
Mesto: Beograd
Vrsta: Sportske i rekreativne
Dečije
Rang: lokalna
Kat:
Info:

Pod pokroviteljstvom Skupštine Grada Beograda i Gradskog Sekretarijata za sport i omladinu, a u okviru programa obeležavanja gradske Nove godine u nedelju  28.12.2014. godine biće održana tradicionalna, sedma po redu, BEOGRADSKA TRKA DEDA MRAZEVA. Bela staza Deda Mraza, kojom će trčati ili šetati preko 3000 naših Deda Mrazeva i Baba Mrazica je ulica Kralja Milana. Centralno mesto manifestacije je plato kod Terazijske česme.

Prateći muzičko-zabavni program na centralnoj bini počinje u 10:30 kada će se otvoriti i punktovi za preuzimanje kostima i kapica. U programu će nastupiti poznati umetnici kao i veliki broj javnih ličnosti iz sveta kulture i sporta.

Start Beogradske trke Deda Mrazeva  je u 13:00 časova. Startna-Ciljna kapija se nalazi pored Terazijskog platoa.

Trka Deda Mrazeva ima humanitarni karakter. Ove godine pomažemo Udruženju roditelja dece obolele od malignih bolesti „Zvončica". Prikupljena novčana sredstava će biti namenjena za potrebe  Roditeljske kuće - kuća daleko od doma,  za smeštaj dece koja se leče od malignih bolesti i njihovih roditelja.

Pod sloganom „ Deda Mrazevi daruju život" u saradnji sa Institutom za transfuziju krvi Srbije organizujemo akciju dobrovoljnog davanja krvi. Vozilo instituta će biti postavljeno na platou ispred Hotela Balkan od 10:00 do 14:00 časova.

Svi učesnici trke će na poklon dobiti Sertifikat o učešću.

I ovog decembra vam stiže „Najsrećniji dan u Beogradu"

Trčite, đžogirajte ili prošetajte u odelu Deda Mraza na sedmoj Beogradskoj trci Deda Mrazeva. Ne propustite priliku da budete učesnici  najlepše porodične zabave na svetu.

   

Ostavi komentar:


Vaši komentari:

dana 29.12.2011.vanja
u kol;iko sati pocinje trka????
dana 28.12.2011.ivana
u koliko sati pocinje trka?
dana 26.12.2011.anica
Divna manifestacija. Pozdravljam. Napišite u koje vreme će se održati trka

Pretraga

Newsletter

Subscribe
Pratite nas na: Facebook