Sajam fine hrane CULINARIA

Sajam fine hrane CULINARIA
Termin: 27-09-2012 - 29-09-2012 / Septembar
Mesto: Beograd
Vrsta: Sajmovi, kongresi, izložbe...
Gastronomske
Rang: međunarodna
Kat:
Info:

CULINARIA je prvi pravi poslovni sajam gurmanske hrane u regionu orjentisan prvenstveno ka profesionalnim kupcima i organizovan po svetskim poslovnim merilima.

CULINARIA na jednom mestu spaja vodeće proizvođače fine hrane i pića sa ključnim kupcima iz regiona i Evrope, od izvozno-uvoznih trgovačkih kuća i agenata, preko velikih lanaca supermarketa i specijalizovanjih radnji delikatesne hrane pa do HoReCa i institucionalnih food service kupaca.

Učešće na sajmu CULINARIA je najisplativiji i najefikasniji način za pronalaženje dobavljača i kupaca za finu hranu u svim segmentima tržišta.

CULINARIA je namenjena svim proizvođačima fine hrane i pića iz zemlje i regiona od malih specijalizovanih manufaktura do velikih korporacija za koje će sajam biti idealna prilika da predstave svoje premium programe.

Hrana i piće iz jugoistočne Evrope su postali svetski poznati po izuzetnom ukusu i prvoklasnim kvalitetu, a mnogi veliki svetski kupci danas traze pouzdane snabdevače iz regiona. Zahvaljujući intenzivnoj potražnji, lokalni proizvođači su od svojih brendova načinili globalana imena. Tartufi i šumske pečurke iz jugoistočne Evrope danas su na jelovniku najboljih njujorških restorana. Maline su poslastica u tokijskim dizajn hotelima a sirevi, pršut, vina i voda su postali deo standardne ponude u delikatesnim prodavnicama Londona, Rima, Berlina, Moskve i Singapura.

CULINARIA je izuzetna prilika da svoje proizvode predstavite odabranim ozbiljnim kupcima u efikasnom i konfornom ambijentu modernog poslovnog sajma Belexpo centra u Beogradu.

Ostavi komentar:


Vaši komentari:

Pretraga

Newsletter

Subscribe
Pratite nas na: Facebook