Dance Fest

Dance Fest
Termin: 17-11-2017 - 19-11-2017 / Novembar
Mesto: Novi Sad
Vrsta: Muzičke, plesne... (kulturno-zabavno-umetničke)

Rang: međunarodna
Kat:
Info:

DANCE FEST je plesna manifestacija koja je prvi put održana 2009. godine u Novom Sadu sa 450 učesnika iz  Srbije,  Republike Srpske, BiH i Makedonije i već tada ova manifestacija ritma i plesa privukla je značajan broj  gledalaca. Iako je to bila prva godina organizovanja DANCE FEST-a,   broj gledalaca je premašio 1000.

Ovogodišnji , peti po redu DANCE FEST će se održati od 14. do 16. novembra, 2014. godine u dvorani male sale novosadskog SPENS-a. Organizator očekuje 2000 - 3000 plesača i plesačica iz  19 zemalja Evrope i između 4000 - 6000 posetilaca.

DANCE FEST Novi Sad je festival koji slavi kvalitet i raznolikost plesnih stilova kroz live nastupe i radionice. On predstavlja fuziju mladih plesača, budućih i već poznatih umetnika, kao i priznatih svetskih plesača i koreografa.

Organizator poziva sve zainteresovane da učestvuju na četvrtom po redu DANCE FEST-u Novog Sada i najavljuje fantastične predavače i svetske sudije, zabavu i plesno takmičenje koje oduzima dah.


Cilj manifestacije je da mladim plesačima pruži mogućnost da nastupaju, umrežavaju se, putuju, upoznaju različite kulture i prošire svoje horizonte kroz medij plesa. Plesno obrazovanje kroz live nastupe je izuzetno korisno za sve pojedince u različitim fazama razvoja, kao i proširenje Vašeg znanja o univerzalnom jeziku plesa jer omogućava stvaranje uspomena koje će trajati ceo život.

Ostavi komentar:


Vaši komentari:

Pretraga

Newsletter

Subscribe
Pratite nas na: Facebook