Test yourself

Test yourself
Termin: 01-12-2014 - 01-12-2014 / Decembar
Mesto: Beograd
Vrsta: Ostale kulturno-zabavno-umetničke

Rang: lokalna
Kat:
Info:

Povodom Svetskog dana borbe protiv HIV i AIDSa 01.12.2014., tradicionalno, trecu godinu za redom, Modni svet Srbije u saradnji sa Supermarket concept store-om i grupom studenata sa razlicitih organizacionih i umetnickih fakulteta organizuje humanitarni modni dogadjaj edukativnog karaktera propracen plesom pod nazivom TEST YOURSELF.
Cilj same manifestacije je okupljanje sto veceg broja mladih na jednom mestu radi edukacije o prevrenciji i zastiti od ove opake bolesti.

Na modnoj reviji predstavice se VILLENA VISCARIA, TAMARA PAVICEVIC, OLJA STOJANOVIC, KATARINA MILOJKOVIC, ANA TARA RADONJIC, PETRA ZORICA, ZORICA KOSTIC, MARIJA POGUBEROVA, NIKOLA DJURIC, BUNDE STEVANOVIC I dizajnerka nakita JOVANA BRANIC. Takodje, samoj manifestaciji prudruzuje se i plesna skola EVOLUTION, TDA crew, krump i b-boy timovi, koji ce svojim plesom upotpuniti ovaj dogadjaj.

Na velikom after party-ju podrska stize od DJeva DIVOLLY & MARKWARD! i Red Bull wingsice!

Neki od modela koji ce nositi kreacije su glumica Jelena Gavrilovic, modni fotograf i pevac Stefan Kokovic kao i mnogi drugi, a na samom dogadjaju odrzace se prodaja odece i nakita koju su donirali ucesnici ovog dogadjaja. Prikupljeni novac bice doniran u programe prevencije.

Ostavi komentar:


Vaši komentari:

Pretraga

Newsletter

Subscribe
Pratite nas na: Facebook