Cirkuliranje

Cirkuliranje
Termin: 08-06-2018 - 10-06-2018 / Jun
Mesto: Vršac
Vrsta: Ostale kulturno-zabavno-umetničke
Sportske i rekreativne
Muzičke, plesne... (kulturno-zabavno-umetničke)
Rang: lokalna
Kat:
Info:

Koncept ove manifestacije je povezivanje sporta, umetnosti i zabave, opuštanja i avanture u cilju afirmacije kulture življenja. Dugoročni cilj je da se na ovaj festival privuku sve generacije i da se uspostavi kontinuitet. Kako bi se ovaj ideja ostvarila, neophodno je podsticanje međunarodne saradnje na polju kulture, umetnosti i sporta.

Cilj je oplemeniti gradske prostore, upoznati posetioce sa istorijom grada Vršca, izvršiti decentralizaciju kulturne ponude, kao i popularizovati i upoznati savremenu umetničku scenu.

Manifestcija se održava na tri lokaliteta i to:

Prvi lokalitet je gradski park, gde će se u toku dana organizovati izložbeni salon vina na otvorenom na kojem će vinari prezentovati svoju ponudu.

Drugi lokalitet je Dom Vojske koji se nalazi u centru grada, gde će se u prepodnevnim satima održati program namenjen deci. Na ovom lokalitetu kao završetak festivala u večernjim satima održaće se muzički program gde će učešće uzeti Vršački bendovi.

Treći lokalitet vezuje za sebe reč Avantura. Sva dešavanja vezana za ovaj segment se odvijaju na vršačkom bregu. Učešće u ovom delu programa uzeće klub ekstremnih sportova „Izazov" i paraglajding klub „Berkut".

Ostavi komentar:


Vaši komentari:

Pretraga

Newsletter

Subscribe
Pratite nas na: Facebook