Prosto k'o pasulj - takmičenje u kuvanju pasulja

Prosto k'o pasulj - takmičenje u kuvanju pasulja
Termin: 08-06-2018 - 09-06-2018 / Jun
Mesto: Temerin
Vrsta: Gastronomske

Rang: međunarodna
Kat:
Info:

Маnifestacija „PROSTO K'O PASULJ" - takmičenje u kuvanju pasulja, ove godine će se održati 08. i 09. јuna 2018. godine (petak i subota).
Оsnovna ideja organizatora jeste promovisanje opštine Temerin kroz zabavu, druženje, igre i naravno takmičenje u kuvanju najboljeg pasulja.
 
Predviđene aktivnosti:
·тradicionalno takmičenje u kuvanju pasulja,
·кulturno-umetnički program,
·ulica stаrih zanata,
·izviđačke igre,
·gurmanski kutak,
·vredne nagrade.
 
Na manifestaciji se kuva i deli i najveći humanitarni ručak u Srbiji i sva sredstva sa ove akciije idu onima kojima je to najpotrebnije.
 
U sklopu manifestacije, nalazi se i "Ulica starih zanata" gde se izlažu i prodaju ručni radovi, proizvodi starih zanata, med, vina, cveće, umetnine i razni gurmanski specijaliteti.    

 


Ostavi komentar:


Vaši komentari:

dana 04.04.2016.tamara vajda
dobar dan zelim interesuje me dali moze se izlagati - mi smo goldess.doo prodajemo antialergen modne nakite i dodatke interesuje me u koliko sati je manifestacija ,koliko kosta izlaganje,i kog dana od koliko sati ,mozete li mi poslati detalje na email tvajda92@gmail.com
dana 05.07.2015.
dana 20.05.2015.buba
Postovani, molim vas da mi kazete gde i do kada treba da se prijavimo za takmicenje na ovogodisnju pasuljijadu ? hvala,pozdrav !
dana 02.06.2013.Milan,stari zanati
Može li se na ovoj manifestaciji učestvovati sa Ručnom izradom unikatnog nakita i kako,kada i kome se prijaviti???
dana 19.11.2010.zeljko b
Posetioci Pasuljijade su mahom iz, Temerina, Novog Sada i ostalih blizih naselja i po kriterijumima koje je usvojila Grupacija organixzatora, pasuljijada je manifestacija lokalnog karaktera. Ako zelite detaljnije informacije o kriterijumima obratite se na zbjeljac@yahoo.com

Pretraga

Newsletter

Subscribe
Pratite nas na: Facebook