TOS na Aero mitingu u Kečkemetu (Mađarska)

09 AVG 2010 TOS na Aero mitingu u Kečkemetu (Mađarska)

U saradnji sa Aero klubom "Galeb" Turistička organizacija Srbije 07. i 08. avgusta predstavila je turističku ponudu Srbije na Aero mitingu koji se održao u Kečkemetu u Mađarskoj. Na Aero mitingu klub "Galeb" učestvovao je sa avionima oldtajmerima Soko Galeb, Soko Kraguj i Utva. Avioni su bili brendirani engleskom verzijom logotipa TOS-a (Serbia).  

Aero miting je posetilo preko 150.000 ljudi, a posetioci su pokazali veliko interesovanje za brošure o Srbiji, tako da je sav materijal podeljen. TOS se predstavio kroz brošure „52 vikenda u Srbiji", „Srbija zemlja sporta", „Kampovi Srbije", a podeljene su i turističke karte Srbije.

Inače, promocija Srbije u Mađarskoj veoma je aktivna. Turistička organizacija Srbije postavila je u julu mesecu info kutije sa promotivnim materijalom na ukupno 27 MOL-ovih pumpi, na svim značajnim saobraćajnim pravcima u ovoj zemlji. Materijal obuhvata turističku kartu Srbije, kao i brošuru „52 Vikenda u Srbiji" na mađarskom jeziku koja je specijalno štampana za ovo tržište i koja predstavlja turističku ponudu Srbije kroz 52 nezaboravna vikenda. Predstavnici TOS-a obišli su pumpe gde su se uverili da postoji značajno interesovanje za Srbiju kao turističku destinaciju.

Izvor: TOS

Pretraga

Newsletter

Subscribe
Pratite nas na: Facebook