VOJVODINA FEST (Novi Sad)

02 SEP 2010 VOJVODINA FEST (Novi Sad)

Na inicijativu brojnih sugrađana, JKP „Gradsko zelenilo", ove godine ponovo otvara kapije Štranda manifestaciji koja promoviše „bogatstvo različitosti"  - multikulturalnost i potencijale Vojvodine - VOJVODINA FEST. Ranijih godina okvir sličnih druženja bio je Etnofestival hrane i muzike koji je pre par godina okončao svoju misiju.  Organizatori ovogodišnje manifestacije su JKP „Gradsko zelenilo", Gradska uprava za privredu, Turističke organizacije Vojvodine i Novog Sada i Pokret gorana. Kao sponzor „Domaćinskog zalogaja" pridružila nam se i „Oportjuniti banka", koja će nagraditi tri najbolja kulinara.

Dakle, sledeći dobru tradiciju, želja nam je da ponovo okupimo gurmane i majstore kulinarskih veština, majstore starih zanata i one koji se tek dokazuju dobrim idejama i kvalitetnim rukotvorinama, kulturno umetnička društva, ansamble i, uopšte, sve zainteresovane da se predstave, upoznaju nas sa svojim veštinama i mestom iz koga dolaze, stvarajući tako raglednicu našeg kraja šarenu, veselu i primamljivu za buduće goste.

VOJVODINA FEST biće održan u subotu,  04. septembra od 09.00 do 19.00 časova na prostoru između centralnog platoa i Mosta Slobode. Svečano otvaranje planirano je za 10 časova, nakon čega sledi bogat kulturno-zabavni program. Ukupan broj učesnika je 145, što predstavlja ogroman odziv.

Izvor: JKP „Gradsko zelenilo"

Pretraga

Newsletter

Subscribe
Pratite nas na: Facebook