PARNI VALJAK u Beogradskoj areni

05 OKT 2010 PARNI VALJAK u Beogradskoj areni

Veliki beogradski koncert grupe PARNI VALJAK, prvi nakon više od 20 godina, najavljen za 16. oktobar u Beogradskoj areni, uveliko je rasprodat!

Zbog velikog interesovanja koncert Parnog valjka održaće se i 17.oktobra. Ulaznice za drugi koncert u prodaji su po cenama od 2750 dinara za tribine, za parter 2200 dinara i za VIP ložu po ceni od 6000 dinara, i mogu se nabaviti u: biletarnici Beogradske arene, „Ušće" Šoping centaru, Domu omladine, knjižari Delfi (SKC), Eventim, kao i putem sajtova http://www.arenabeograd.comgenera/scheduler/events//, http://www.tickets.rs/.

Velikani rokenrola se nalaze u finalu izrazito uspešne turneje koja je obišla skoro sve veće gradove nekadašnje Jugoslavije, a na zahtev brojnih ljubitelja iz Srbije, OTP banka pokrenula je Parni valjak i u Beogradu.

Grupa koja je prema pisanju rok hroničara od samog početka važila pre svega za koncertnu atrakciju i upravo tako sticala brojne fanove, poslednji koncert u Beogradu održala je pre više od 20 godina. Ponovo su se okupili sa idejom da naprave možda i najveću turneju u svojoj istoriji. Krajem prošlog leta održali su koncert sa rekordnom posetom u Zagrebačkoj arena, za kojim je usledila i prepuna sarajevska Zetra i ljubljanska dvorana Tivoli.

Turneja protiče u znaku singla i dokumentarnog filma „Nakon svih ovih godina", a bend 6. maja ove godine definitvno potvrđuje da snima novi album i objavljuje novi singl „Stvarno, nestvarno" čiji je spot objavljen sredinom jula. „Naslovi novih singlova najbolja su najava spektakularnog koncerta koji spremamo za Beogradsku arenu. Valjak se kotrlja već punih 35 godina a čini se da nikad nije bio moćniji uživo nego sad" poručuje producent benda Darko Hlupić i dodaje: „Svi u bendu su toliko inspirirani kao da je sve ovo po prvi put! Uostalom, možda ovo i jeste neki novi početak, Parni valjak konačno svira u Beogradu nakon svih ovih godina!"

Pretraga

Newsletter

Subscribe
Pratite nas na: Facebook