Prva čukarička Ferijalna roštiljijada (Beograd)

01 OKT 2010 Prva čukarička Ferijalna roštiljijada (Beograd)

U subotu, 2. oktobra, od 11.00 do 17.30 časova, Ferijalni savez Čukarice i Beograda u saradnji sa „Aleksandar klubom - Ski staza Košutnjak" u Košutnjaku, organizuje Prvu čukaričku „Ferijalnu roštiljijadu".

Takođe, u saradnji sa organizacijom „Forestfest", organizovaće se akcije posvećene prirodi kao što su zaštita životne sredine, reciklaža i nastavak već započete „Očistimo Srbiju".

Pored predstavljanja jedinstvenog izletišta na teritoriji opštine Čukarica - park šume Košutnjak, cilj ove manifestacije jeste da što veći broj ljubitelja prirode učestvuje u pomenutim aktivnostima, u takmičenju pravljenja roštilja, gde će biti 25 ekipa, kao i druženje u raznim sportsko-rekreativnim aktivnostima koje bi se organizivale istog dana.

Pokrovitelj manifestacije je opština Čukarica, a tehnička podrška su Javno komunalno preduzeće „Gradska čistoća", koje će toga dana postaviti cisternu sa vodom i tipske kontejnere, i Hemijsko-tehnološka prehrambena škola, čiji će profesori biti žiri u ocenjivanju roštilja. Za pobednike su obezbeđeni pehari, diplome i druge nagrade.

Istovremeno akciju dobrovoljnog davanja krvi organizovaće Institut za transfuziju krvi Srbije.

Pretraga

Newsletter

Subscribe
Pratite nas na: Facebook