Eko Etno Hrvatska Europa Tour 2010.

09 OKT 2010 Eko Etno Hrvatska Europa Tour 2010.

Tradicionalna sajamska manifestacija, koja datira od  2003. godine,  kada je po prvi puta održana, na Zagrebačkom velesajmu. Ove godine održaće se od 13. do 17. oktobra.  Procenjuje se da je ovu jedinstvenu izložbu do danas posetilo preko 300.000 posetilaca. Svojim bogatim kulturnoumetničkim, edukativnim i stručnim sadržajima već niz godina podstiče očuvanje tradicionalne proizvodnje i kulturne hrvatske baštine i na poseba način podstiče i promoviše razvoj ruralnih krajeva. Osim što ima veliko nacionalno značenje i ugled, manifestacija Eko-etno Hrvatska je zbog svog veselog, ali i stručnog karaktera stekla veliku popularnost kod stranih zemalja.

`Eko Etno Hrvatska Europa Tour` predstavlja atraktivan multimedijski projekat, koji omogućava prikaz sveukupnog hrvatskog folklornog i eko-etno bogatstva, uključujući i turizam, gastronomiju i kulturnu baštinu. Pored toga što pruža mogućnost zabave za celu porodicu, predstavlja i mesto gde mnogobrojni izlagači mogu ostvariti niz poslovnih susreta s ciljem unapređenja daljeg plasmana njihovih poljoprivrednih proizvoda i usluga. 

Ova manifestacija ima poseban značaj u negovanju tradicije, folklora, gastronomije, starih zanata i autohtone proizvodnje.

Pretraga

Newsletter

Subscribe
Pratite nas na: Facebook