Božićni prijem za decu u Belom Dvoru

06 JAN 2011 Božićni prijem za decu u Belom Dvoru

U ponedeljak, 10. Januara u Belom Dvoru, u Beogradu, Njihova Kraljevska Visočanstva Prestolonaslednik Aleksandar i Princeza Katarina zajedno sa Njegovim Preosveštenstvom Vladikom šabačkim g. Lavrentijem, biće domaćini tradicionalnih Božićnih prijema za decu bez roditeljskog staranja iz  čitave Srbije, decu sa invaliditetom, romsku decu i izbeglu i raseljenu decu.

Više od 1200 dece uzrasta od 3 do 12 godina imaće priliku da se raduju Božiću zajedno sa Njihovim Kraljevskim Visočanstvima.

Prijemi će biti organizovani po sledećem rasporedu:

10.00 časova: prvi prijem za decu bez roditeljskog staranja iz  Beograda, Pančeva i Sremske Kamenice, romsku decu iz  Beograda, Valjeva, Ripnja i Kostolca, kao i decu žrtava rata iz Novog Beograda i Voždovca, i decu iz udruženja Egipćana.  

12.00 časova: drugi prijem za decu sa invaliditetom iz  Beograda, Niša, Vranja, Subotice, Kovina i škola za ovu decu iz Beograda.

15.00 časova: treći prijem za decu bez roditeljskog staranja iz  Niša, Aleksinca, Sombora, Negotina, Nove Crnje, Užica, Kragujevca, romsku i socijalno ugroženu decu iz Ade, i decu iz izbegličkog centra u Bujanovcu.

Pretraga

Newsletter

Subscribe
Pratite nas na: Facebook