VINOFEST (Vršac) - jednodnevni izlet

04 MART 2011 VINOFEST (Vršac) - jednodnevni izlet

U ovom gradu se već tradicionalno održava "Vinofest" - sajam vina, vinogradara i vinogradarske opreme. Ova manifestacija iz godine u godinu privlači sve veći broj učesnika i posetilaca, tako da su i očekivanja svake godine sve veća. Broj prijavljenih izlagača (proizvođača iz zemlje i inostranstva) svake godine je veći nego predhodne. Ovogodišnji VINOFEST  održava se od 26-27.marta.

 

Vino pobednika VINOFESTA otkupljuje Opština Vršac za razne prijeme koje organizuje tokom godine. Velika zlatna medalja za kvalitet vina sada već ima posebnu težinu i sve je veći broj vinara koji žele da je osvoje.  

 

Program ovog jednodnevnog izleta u organizaciji agencije ALTRA iz Bele Crkve obuhvata: polazak autobusom u jutarnjim satima, posetu sajmu, degustaciju vina, obilazak grada i nekih znamenitosti (Vladičanski dvor, apoteku na stepenicama, Gradsku kuću, ....), RUČAK, povratak na mesto polaska (u večernjim satima).  

 

Datum polaska: 26. mart 2011. godine. Cena izleta: 1.950,00 dinara Informacije i prijave: „ALTRA", Tel: 061 22 88 468, altrabelacrkva@gmail.com  

Pretraga

Newsletter

Subscribe
Pratite nas na: Facebook