Berza Turističke prizme (Sremski Karlovci)

23 MART 2011 Berza Turističke prizme (Sremski Karlovci)

Ovogodišnja, XIV Berza Turističke prizme biće održana u Sremskim Karlovcima 30.-31.03.2011. u Htl „Dunav".

Po prispelim prijavama i najavama, u dva berzanska dana, oficijalno će učestvovati oko 120  turističkih kompanija , kao i onih koji su neposredno naslonjeni na ovu privrednu granu. Očekuje se daleko veći broj posetilaca Berze , pre svega turoperatora, predstavnika sindikalnih i spotskih organizacija, školskih i predškolskih ustanova, rečju svih onih koji bi da za sebe pronađu nešto na ovoj svojevrsnoj turističkoj „pijaci". Biće ovo susret turističke ponude i tražnje kompletnog EX-YU prostora, pojačan s turoperatorima i hotelijerima iz Mađarske, Slovačke, Albanije...

Pored ovoga manifestaciju će obeležiti i međunarodni okrugli sto na temu „Kako dovesti turiste u region Balkana?" , na kome će pored poznatih predavača i gostiju iz zemalja u okruženju, biti predsavljeni i najbolji primeri iz prakse.

Kao i do sada,  berzu Turističke prizme upotpuniće već tradicionalna izložba proižvođača vina i voćnih rakija pod nazivom „ Darovi sunca".

Otvaranje berze je predviđeno 30.03. u 18 sati nakon čega će početi okrugli sto, a 31. marta berza će raditi od 9 - 14 sati.  Pozivamo sve zainteresovane da posete ovu manifestaciju, a ulaz je slobodan.

Partner ovogodišnje berze je Turistička Organizacija Novog Sada, a organizaciju su pomogli Yuta, Turistička organizacija Vojvodine, Udruga hrvatskih putničkih agencija i poslovna berza PUT iz Hrvatske. Domaćin manifestacije je kao i predhodnih godina Opština Sremski Karlovci s gradskom Turističkom organizacijom.

Ovim Vas ujedno pozivamo da se akreditujete za Berzu preko naše mail adrese turisticka.prizma@gmail.com.

Pretraga

Newsletter

Subscribe
Pratite nas na: Facebook