Dečiji Smoki maraton (Beograd)

05 APR 2011 Dečiji Smoki maraton (Beograd)

U organizaciji gradskog Sekretarijata za dečiju zaštitu i predškolskih ustanova Beograda održana su kvalifikaciona takmičenja za učešće beogradskih mališana na Dečijem Smoki maratonu.          

„Mališani i njihovi vaspitači iskoristili su lepo vreme prethodnih nekoliko dana i na različitim gradskim lokacijama (dečiji vrtići, gradski parkovi, šetališta, stadioni...) u fer, poštenom takmičenju i dobroj organizaciji, pripremili se za njihovo veliko finale u Beogradskom zoološkom vrtu. Kvalifikacije su, u veselom raspoloženju, prvo održane u Grockoj, Paliluli i tako redom u svim Predškolskim ustanovama grada Beograda." - izjavila je Sekretar za dečiju zaštitu, Ljiljana Jovčić.


Najbržih 150 malih Beograđana učestvovaće 09.04.2011. godine na Dečijem Smoki maratonu gde će u 12 kvalifikacionih i jednoj finalnoj trci na čuvenoj stazi od 230 m oko slonare, pokazati mnogobrojnim gledaocima ko je najbrži mali Beograđanin.

Na ovaj način po već ustaljenom redosledu "mali" maraton kao prava uvertira najavljuje "veliki" 24. Beogradski maraton koji će biti održan 17.04.2011. godine.

 

 

Pretraga

Newsletter

Subscribe
Pratite nas na: Facebook