Prvi međunarodni rukometni turnir za decu u Termama Čatež (Slovenija)

30 APR 2011 Prvi međunarodni rukometni turnir za decu u Termama Čatež  (Slovenija)

U Termama Čatež, u Sloveniji, od 26.04. do 29.04.2011.godine, organizovan je Prvi međunarodni rukometni turnir za decu.  Na ovom turniru, koji je organizovan za decu do 12 godina starosti, bilo je prisutno više od 100 dece iz Slovenije i Srbije. 

U Brežicama, koje se nalaze u neposrednoj blizini Termi Čatež, odigrano je ukupno 25 utakmica. Organizator ovog, prvog međunarodnog takmičenju - Čatež 2011, je agencija Sport Plus iz Beograda.

Rukometni kamp je bio smešten u prekrasnom ambijentu Gusarskog zaliva, u Termama Čatež, gde su se deca u slobodno vreme družila, uživala na valovima zimske i letnje Termalne rivijere na više od 12.300 m2 bazenskih površina sa bezbroj vodenih atrakcija i uživala u  raznim sportskim sadržajima...

Četiri ekipe iz Srbije i šest ekipa iz Slovenije takmičilo se u dve grupe, a sve utakmice sudile su savezne sudije iz Slovenije. Kuriozitet turnira je da su po prvi put u rukometu utakmice sudile eksperimentalno čak 3 sudije.

Najboljim ekipama nagrade je uručio Ambasador Srbije u Sloveniji, gospodin Predrag Filipov.

Na osnovi dobre posete Prvog međunardnog turnira za decu uvereni smo da će on postati tradicionalna sportska manifestacija i da će Terme Čatež svake godine ugostiti sve veći broj ekipa i učesnika iz susednih zemalja.

Pretraga

Newsletter

Subscribe
Pratite nas na: Facebook