Prvi susret organizatora kulturno-turističkih manifestacija (Hrvatska)

24 NOV 2011 Prvi susret organizatora kulturno-turističkih manifestacija (Hrvatska)

Glavne smernice turističke ponude u današnjem svetu utemeljene su na doživljaju. Svaki deo Hrvatske nosi svoju posebnost, svaka regija svoj poseban identitet, bilo kroz klimatsku, kulturnu, istorijsku, gastronomsku ili neku drugu specifičnost.

Prvi susret organizatora kulturno-turističkih manifestacija održat će se u Zagrebu u Green Gold Centru  24. i 25.11.2011. godine., u organizaciji firme IDI ZA SRCEM d.o.o.

Današnji turisti žele učiti, žele upoznati, žele osetiti zemlju u koju su došli, žele je doživeti svim svojim čulima... i to im treba omogućiti. A brojne kulturne i turističke manifestacije temelj su tog doživljaja.

Vodeći se tim načelima želja organizatora 1. Susreta organizatora kulturno-turističkih manifestacija je da na jednom mestu okupi sve one ključne subjekte koji učestvuju u organizaciji, realizaciji, kreativnim rešenjima i oglašavanju turističkih i kulturnih manifestacija s ciljem međusobne razmene ideja, transfera znanja i iskustva, međusobnog povezivanja i pronalaženja novih rešenja u delu promocije istih, unutar i izvan granica Hrvatske.

Više informacija na www.organizatori.hr

Pretraga

Newsletter

Subscribe
Pratite nas na: Facebook