Proslava 8.marta za osobe sa invaliditetom (Beograd)

07 MART 2012 Proslava 8.marta za osobe sa invaliditetom (Beograd)

Četvrtu godinu za redom, Hendi Centar " Koloseum" organizuje proslavu 8. marta, za 120 žena sa invaliditetom u restoranu „Jezero" -Ada Ciganlija, od 16-19:30h.

Pokrovitelji ovog dogadjaja su Ministarstvo rada i socijalne politike, Turistička organizacija Beograda i JP Ada Ciganlija.

Proslava 8. marta-Dana žena imaće bogat kulturno-zabavni program, koji će u muzičkom delu propratiti kao i prethodnih godina Grand produkcija uz nastupe pevača Bojane Šarović, Dragija Domića i Mišela Gvozdenovića. U program će biti uključen nastup plesača plesnih grupa „Aurora" i „Primera", takodje se organizuje i nagradna igra kroz kviz pitanja o Beogradu. Specijalni gost proslave biće polufinalistkinja šou-a „Ja imam talenat" - Marija Serdar. Program će voditi novinarka integrisane redakcije Blica i 24sat, Zorica Lazarević.

Na samoj proslavi biće izabrana i NAJ ZENA SA INVALIDITETOM  2011. GODINE

Prisutne će pozdraviti pomoćnik ministra rada i socijalne politike Sektora za zaštitu osoba sa invaliditetom gospodin Vlada Pešić; predstavnica Turističke organizacije Beograda gospođa Ljiljana Alajbegović, direktor JP Ada Ciganlija gospodin Zoran Gajić i sekretarka za dečiju zaštitu gospođa Ljiljana Jovčić.
 
Sponzori ovog dogadjaja su: Grand Casino-Restoran „Ginger", restoran „Tri šešira", pozorište „Madlenijanum".

Pretraga

Newsletter

Subscribe
Pratite nas na: Facebook