Prvi prolećni susret hotelijera (Beograd)

24 APR 2012 Prvi prolećni susret hotelijera (Beograd)

Desetogodišnjicu aktivnosti u oblasti promocije i unapređenja hotelskog domaćinstva, kao i celokupnog doprinosa unapređenju kvaliteta hotelske usluge, Redakcija časopisa za savremeno hotelijerstvo & turizam „Turistički Svet", u saradnji sa udruženjem Ambasadori dobre usluge i Grupacijom menadžera hotelskih domaćinstava, pri Udruženju za turizam i ugostiteljstvo Privredne komore Srbije, 26. aprila 2012. godine organizuje prvi veliki Prolećni susret menadžera hotelskih domaćinstava na temu „Ekološki trendovi u održavanju hotela & Novi standardi hotelske kozmetike".

Cilj organizatora je da ovim skupom podrži nastojanja menadžmenta hotela da ostvare veći prihod i tako što će se, naročito u oblasti održavanja hotela, dugoročno fokusirati na racionalizaciju troškova, pre svega, uvođenjem ekoloških proizvoda koji zadovoljavaju neophodne standarde kvaliteta i predstavljaju potvrdu društveno odgovornog ponašanja korisnika.

Svoje prisustvo Prvom prolećnom susretu hotelijera potvrdilo je oko 100 učesnika iz više od 60 hotela širom Srbije. Ovom skupu će, osim menadžera hotelskog domaćinstva, prisustvovati menadžeri i vlasnici hotela, ostali ugledni gosti, kao i brojni izlagači iz zemlje i inostranstva, koji će prezentovati svoje proizvode u oblasti hotelske hemije, kozmetike, sredstava za DDD, tekstila, hotelskih uniformi, i sl.

U okviru susreta, održaće se i promocija „Operativnog priručnika za sobarice", jedinstvenog u regionu, iz pera Milane Šušnjar, autorke „Efikasnog hotelskog domaćinstva", a jedno od niza iznenađenja I prolećnog susreta biće i profesionalci  koji će sa učesnicima podeliti svoja iskustva iz hotela širom sveta.

Na ovom događaju, Redakcija časopisa za savremeno hotelijerstvo & turizam „Turistički Svet" dodeliće priznanja zaslužnim pojedincima, koji su dali poseban doprinos brojnim aktivnostima koje je ova redakcija tokom prethodne decenije organizovala. Forumi, stručne edukacije i priručnici, pokretanje časopisa „Turistički Svet" i „Gastro art", utemeljenje jedinstvenog priznanja „Ambasadori dobre usluge" - svojevrsnog „oskara" u hotelijerstvu, kao i istoimenog udruženja - samo su neke od aktivnosti ove izuzetno agilne redakcije.

            Treba napomenuti i da će na ovom skupu zvanično biti otvoren konkurs za ovogodišnju dodelu priznanja „Ambasadori dobre usluge", na kom će biti promovisan prvi predloženi kandidat za ovo ugledno priznanje u hotelskoj industriji - „Vila Breg" iz Vršca. Konkurs se završava u novembru 2012. godine, kada će biti upriličena i dodela priznanja, na IX forumu menadžera hotela i hotelskih domaćinstava.

Ovo je samo deo onoga što očekuje učesnike jednodnevnog prolećnjeg druženja, koje će biti veoma sadržajno, puno prijatnih iznenađenja, poklona, uz dve kafe pauze i koktel party na kraju, i pritom za sve učesnike potpuno - BESPLATNO!

Pretraga

Newsletter

Subscribe
Pratite nas na: Facebook