Vrnjački karneval

03 JUL 2012 Vrnjački karneval

Turistička organizacija Vrnjačke Banje i ove godine organizuje tradicionalni "Vrnjački karneval" pod sloganom "Karneval festivala". Reč je o jednoj od najvećih turističkih manifestacija koja se održava u Srbiji. Festival će trajati od 8. do 15. jula. U tom periodu banja će se pretvoriti u jednu veliku scenu.

Tokom čitavog dana održavaće se raznovrstan  program: predstave, koncerti, drugi muzički i  plesni sadržaji, karnevalske povorke, dečije igre bez granica i još mnogo događaja. Svake večeri biće organizovane DJ žurke koje će trajati do ranih jutarnjih časova. Dešavanja na festivalu moći će da se prate putem specijalnog radio programa koji će se emitovati uživo, svakog dana tokom trajanja karnevala.

Očekuje se da tradicionalna karnevalska povorka okupi do sada najveći broj učesnika iz zemje i inostranstva. Pored ovih gostiju na "Karnevalu festivala", pod kojim sloganom se održava ovogodišnja manifestacija učestvovaće: Riblja čorba, Vampiri, Aca Lukas, Zemlja Gruva, finalisti šoua "Ja imam talenat" i "Prvi glas Srbije", Stand-up komičari i mnogi drugi izvođači koji će doprineti da ovaj događaj bude jedinstven. 

U okviru programa "Krnevala festivala" tradicionalno će biti održan i "Festival zabavne muzike" koji okuplja najpoznatija imena iz sveta zabavne muzičke scene.

Festival se do sada izdvojio posećenošću, budući da je ovu manifestaciju prošle godine posetilo više od 250.000 ljudi. Za razliku od prethodnih ove godine publika će moći da vidi do sada najveći i najraznovrsniji program koji će zadovoljiti sve ukuse. Vrnjački karneval  okupiće veliki broj događaja koji mogu biti festivali sami za sebe i pretvoriti Vrnjačku banju u centar najboljeg provoda u Srbiji a i mnogo šire.

Izvor: TO Vrnjačka Banja

Pretraga

Newsletter

Subscribe
Pratite nas na: Facebook