Koučing bez granica sa Džonatanom Pasmorom (Beograd)

22 NOV 2012 Koučing bez granica sa Džonatanom Pasmorom (Beograd)

U utorak 27. novembra u Sava centru (sala 5/I) od 9 do 16 časova, u okviru projekta „Koučing bez granica", održaće se interaktivna radionica pod nazivom „Primenjeni koučing u modernom biznisu - ideje i koncepti, psihologija liderstva i koučing"koju će voditi gost iz Velike Britanije, prof. dr DžonatanPasmor.  

Pasmor, jedan od najuglednijih evropskih mislilaca, pisaca i istraživača u oblasti koučinga, prvi put će se susresti sa našim direktorima kompanija, menadžerima, stručnjacima za ljudske resurse i drugima koji žele da unaprede svoje poznavanje koučinga kao jedne od najperspektivnijih profesija današnjice. Radeći kao kouč na projektima za McDonald`s, PWC, IBM  i mnoge druge, Pasmor je stekao bogato praktično iskustvo koje će preneti učesnicima radionice. Pored toga, on je i dobitnik CA Globalnenagrade 2010. godine, presenter na Evropskoj ICF konferenciji i autor deset uticajnih knjiga o koučingu.

Organizator interaktivnih radionica na kojima će gostovati najbolji stručnjaci iz oblasti koučinga iz inostranstva jeste Brain Tree, čiji director NenadStanić kaže: „Brain Tree i projekat „Koučing bezgranica" ima za cilj da u Srbiju dovede najznačajnije i najpoznatije profesionalce iz sveta biznis i life koučinga, kako bi podržali razvoj srpskih kompanija i upoznali našu javnost sa potencijalom koučinga kao profesije. Kreiran je raznovrstan i zanimljiv program interaktivnih radionica na kojima će polaznici imati priliku da se upoznaju sa najvažnijim segmentima primene koučinga u modernom biznisu i životu. Posle gostovanja dr Pasmora, očekuju nas još četiri događaja u 2013.godini".  

Više informacija o koučingu: www.braintree.edu.rs

Pretraga

Newsletter

Subscribe
Pratite nas na: Facebook