EKO ETNO TOUR 2013 (Hrvatska)

10 APR 2013 EKO ETNO TOUR 2013 (Hrvatska)

EKO ETNO TOUR - međunarodni sajam turizma, tradicije, enogastronomije, proizvoda, usluga i događanja ruralnih područja, održaće se u Zagrebu od 24.-27.04.2014.godine.  

HF EKO ETNO GRUPA  d.o.o. već se dugo zalaže da se hrvatski ruralni turizam posebno predstavi i istakne kao hrvatska vrednost i značajna prednost, u odnosu na ostale konkurentne turističke zemlje. Na sajmu EKO ETNO TOUR primarno će se predstaviti autohtoni i tradicionalni ruralni proizvodi i usluge, enoastronomski specijaliteti, kulturna baština, folklor, stari zanati, autohtona događanja i običaji pojedinih krajeva Hrvatske, susednih zemalja, ali i ostalih svetskih država, te raznolika turistička ponuda hrvatskog ruralnog turizma.

Sajam će se održati u Boćarskom domu, a uz niz degustacija i prezentacija regionalnih i nacionalnih kuhinja, omogućena je promotivna prodaja i kupovina proizvoda.

Bogat I raznovrstan program na sajmu EKO ETNO TOUR obuhvatiće niz stručnih i pratećih događanja - stručne skupove, seminare, savetovanja, prezentacije, tematske radionice o preradi i promociji proizvoda, takmičenja i stručna ocenjivanja ruralne turističke ponude.

Glavna zanimljivost ovogodišnje manifestacije je turistička berza EKO ETNO TRADE SHOW, koja će pružiti priliku za čvršću, trajniju i bržu povezanost svih ponuđača turističkih usluga i proizvoda s kupcima (hosted buyers), u potrazi za inovativnim turističkim ponudama.

Turistička berza je pravo mesto gde se sastaje turistička industrija kontinentalnog, ruralnog i svih ostalih oblika turizma, pružajući mogućnosti ponuđačima da na jednom mestu stupe u kontakt sa oko 50 pomno odabranih zainteresovanih kupaca - domaćih i inostranih turističkih agencija iz regiona.

Pretraga

Newsletter

Subscribe
Pratite nas na: Facebook