Treći blakanski spa samit (Aranđelovac)

01 SEP 2013 Treći blakanski spa samit (Aranđelovac)

Čast da organizuje TREĆI BALKANSKI SPA SAMIT ove godine pripala je Srbiji, a domaćin ovog značajnog skupa biće hotel Izvor u Aranđelovcu. Pod sloganom" Imamo zajedničku prošlost, hajde da kreiramo zajedničku budućnost" okupiće se najeminentniji stručnjaci u ovoj oblasti, u periodu od 5.-8.septembra 2013. godine, u organizaciji  Udruženje Banja Srbije.

Na prethodna dva Samita, u Bugarskoj i Turskoj, urađeno je mnogo na stvaranju zajedničke priče o banjama Balkana.

Sve zemlje članice zajednički sakupljaju etno- komponente zemalja Balkana (tradiciju, kulturu, gastronomiju, muziku, običaje i svedočanstva burne istorije) profilišu ih i stavljaju u funkciju definisanja, kreiranja i promocije novog turističkog proizvoda na tlu Evrope - Banja Balkana.

Cilj je da se sve što prati kvalitetne programe relaksacije, prevencije ili rehabilitacije u banjama Balkana  "upakuje" u jedan autentičan i intrigantan turistički paket, i tako ostatku sveta pokaže zašto je jedinstven.

Hotel "Izvor" koji je mnogo puta nagrađivan kao najbolji hotel u Srbiji, ima već veliko iskustvo u organizovanju sličnih skupova, ali ovog puta zajedno sa Udruženjem banja treba da pokaže da je cela Srbija mala zemlja sa velikim srcem, u kome još uvek boravi tradicija i kultura nekih starih, dobrih vremena, i u kome ima mesta za ceo Balkan!

Pretraga

Newsletter

Subscribe
Pratite nas na: Facebook