WTP 2013

02 OKT 2013 WTP 2013

Turistička prizma će i ove godine u saradnji sa Novosadskim sajmom organizovati „Workshop by Turistička Prizma" - WTP 2013, na 46. međunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu. Workshop će biti održan drugog dana sajma, u petak 04.10.2013 od 10:00 do 15:00 časova, u Kongresnom centru Master.

Kao i predhodnih godina Workshop je poslovni (B2B) susret namenjen touroperatorima, turističkim agencijama, hotelima i ostalim smeštajnim objektima, koji za cilj imaju inteziviranje saradnje između turističkih privreda država regiona Zapadnog Balkana, kao i uspostavljanje kvalitetnije saradnje sa turističkim poslenicima iz susednih država i ostatka Evrope, te promociju turističkih proizvoda.

Na ovoj poslovnoj manifestaciji će po prijavama učestvovati 92 kompanije iz deset država, a s obzirom da će istog dana na novosadskom sajmu biti održana i skupština YUTA-e (nacionalne asocijscije touroperatora Srbije), organizatori su pozvali u goste i učesnike ovog skupa, kao i predstavnike sindikata, školskih i predškolskih ustanova, rečju, sve one koji bi na ovoj specijalizovanoj turističkoj berzi mogli da pronađu nove poslove i partnere.

Na otvaranju ove manifestacije Turistička prizma će uručiti i nagrade u akciji „Za novi kvalitet u turizmu" koju vodi još od 1997. godine. Međunarodni novinarski žiri je odlučio da ove godine dodeli trinaest Prizmi u šest država Ex Yu regiona.

IZVOR: Turistička prizma

Pretraga

Newsletter

Subscribe
Pratite nas na: Facebook