Bokserski spektakl na Zlatiboru

14 JAN 2014 Bokserski spektakl na Zlatiboru

U sportskoj hali na Zlatiboru 15. januara sa početkom u 19 časova održaće se BOKS MEČ ZA TITULU PRVAKA SVETA U POLUTEŠKOJ KATEGORIJI VERZIJA WBF.

Meč zmeđu aktuelnog šampiona Evrope našeg Stanković Nenada i rumunskog mladog boksera Vasile Dragomira počeće po završetku uvodnih borbi kojih će biti ukupno šest.

Gledaoci koji se 15. januara nađu u kompleksu STC "Wai Tai" na Zlatiboru u uvodnim borbama moći će da gledaju sledeće boksere.

Prvi meč otvoriće proslavljeni šampion bokser Jovo Pudar zatim će u ring Saša Nebrigić pa potom Zdravko Rajević pa  Miljan Rovčanin i još dve amaterske borbe.

Očekuje se veliki broj zvanica i televiziskih ekipa a sa lica mesta izveštavaće i RTS koja će emitovati direktan prenos na svom prvom kanalu.

Muzička zvezda večeri će biti Jelena Kostov.

Merenje boksera i konferencija za medije održaće se dan uoči meča 14. januara u 12 časova u restoranu srednje Turističko - ugostitenjske škole na Zlatiboru.

Cena karte za ovaj spektakl je 500 dinara a sav prihod od meča ide u humanitarne svrhe manastirima Hilandar i Gračanica.

Karte se prodaju na info- centru T.O. Zlatibor, na autobuskoj stanici u agenciji Zlatibor turs, u sportskoj hali na Zlatiboru  i u Užicu u prostorijama info- centra T.O. Užice.

Pretraga

Newsletter

Subscribe
Pratite nas na: Facebook