BITCO 2014 (Novi Beograd)

24 MART 2014 BITCO 2014 (Novi Beograd)

U organizaciji Visoke turističke škole iz Beograda, od 27. do 29. marta 2014. godine biće održana Druga beogradska međunarodna turistička konferencija - BITCO 2014. pod nazivom „Tematski turizam u globalnom okruženju: prednosti, izazovi i budući razvoj." Da ovo nije samo jedna u nizu konferencija, potvrđuje i veliki broj značajnih stučnjaka iz zemlje i inostranstva koji će predstaviti svoje radove iz oblasti tematskog turizma.


Prijavljeno je 65 radova iz 17 zemlja, uključujući i Srbiju.

Specijalni gosti Škole, u svojstvu uvodnih predavača, biće: dr Džon Trajb, profesor i šef katedre za turizam na Univerzitetu u Sariju (Velika Britanija), dr Dimitrios Buhalis, profesor i direktor istraživačkog centra na Univerzitetu u Burnmautu (Velika Britanija), dr Ričard Šarpli, profesor sa Univerziteta u Lankširu (Velika Britanija), dr Konstantinos Andriotis, profesor na Univerzitetu Midlseks (Velika Britanija), dr En Gregori, profesor i direktor Centra za odnose s javnošću na Lids Metropoliten Univerzitetu i dr Džon Hili, profesor na univerzitetima u Šefildu i Sariju (Velika Britanija) i Insbruku (Austrija).

Da podsetimo, Visoka turistička škola je 2012. godine organizovala Prvu Beogradsku međunarodnu konferenciju BITCO 2012. pod nazivom „Savremeni turizam - želje i mogućnosti" na kojoj su stručnjaci iz raznih delova sveta, svojim radovima koji su se bavili teorijom, kvantitativnim i kvalitativnim istraživanjima, studijama slučaja... doprineli razvoju turizma kao fenomenu koji ima veliki uticaj u savremenom svetu.

Pretraga

Newsletter

Subscribe
Pratite nas na: Facebook