Malezijski dobrotvorni bazar u Beogradu

29 MAJ 2014 Malezijski dobrotvorni bazar u Beogradu

Manifestacija koja će se održati 31.05.2014.g. u Beogradu, a koju organizuje Ambasada Republike Malezije, nosi naziv MALEZIJSKI DOBROTVORNI BAZAR. Održava se jednom godišnje, i tog dana ambasada otvara svoja vrata za srpsku javnost radi okupljanja i pribižavanja dva naroda oko plemenitog cilja - pomaganja onima kojima je to najpotrebnije.

U saradnji sa Kancelarijom za održivi razvoj nerazvijenih područja Srbije, ovogodišnji  MALEZIJSKI DOBROTVORNI BAZAR posvećen je prikupljanju sredstava za pomoć školama. U pitanju su obrazovne institucije u nedovoljno razvijenim opštinama, sa etnički mešovitim sastavom, radi promovisanja vrednosti nacionalne integracije, ali i da bi se kod mladih ljudi stvorila svest o značaju obrazovanja.

Partneri Malezijskog bazara su 80 firmi iz poslovnog sveta u Srbiji koji tradicionalno učestvuju na bazaru.

Posetioci bazara će imati prilike da probaju specijalitete tradicionalne malezijske kuhinje, kao i drugih azijsko-pacifičkih zemalja koje imaju diplomatske misije u Beogradu. Organizovan kao celodnevni dogadjaj, bazar će imati i kutak za najmlađe, dobrotvornu lutriju sa privlačnim nagradama i bogat i raznovrstan kulturno-umetnički program koji će voditi poznate domaće ličnosti.

Izvor: TOB

Pretraga

Newsletter

Subscribe
Pratite nas na: Facebook