WINTER & SPA TRAVEL MARKET (Novi Sad)

01 OKT 2014 WINTER & SPA TRAVEL MARKET (Novi Sad)

Prvi sajam u Srbiji, specijalizovan za MICE, wellness & spa i zimski turizam Jugoistočne Evrope, pod imenom WINTER & SPA TRAVEL MARKET 2014  biće održan u Novom Sadu od 23. do 25. oktobra 2014.godine. Sajam je međunarodnog karaktera.

Srbija je zemlja bogate istorije i prirode, sa jedinstvenim gostoprimstvom i centralnom lokacijom u Jugoistčnoj Evropi, zbog čega se brzo razvija kao nova MICE destinacija, a wellness i spa kapaciteti kao i zimski centri iz godine u godinu dobijaju sve više turista iz celog sveta.

WSTM 2014 je Vaša prva stanica u otkrivanju Jugoistočne Evrope - tri dana poslovnih sureta sa turističkom privredom regije, edukacije i prateći programi dizajnirani su sa jednim ciljem da ova zima bude Vaš korak napred u poslovanju. Jugoistočna Evropa Vas čeka!

Iako je poslovna saradnja srž sajma Winter & Spa Travel market, organizatori su imali na umu i značaj komunikacije sa građanstvom, zbog čega će 24.10. (od 17h do 22h) i 25.10. (od 11 do 16h) građani Novog Sada i ostatka Srbije, kao i okolnih zemalja, imati priliku da se bolje upoznaju sa lepotama regije u kojoj žive kao i da uživaju u pratećem muzičkom programu, humanitarnog karaktera.

Posebnu prezentaciju će imati i gradovi partneri WSTM-a 2014, Opatija i Banja Luka, koji će se predstaviti kako poslovnim partnerima tako i građanstvu sa onim najboljim što mogu da ponude.

Izvor: Turistička prizma

Pretraga

Newsletter

Subscribe
Pratite nas na: Facebook