BAND Combat 2015 (Beograd)

24 FEB 2015 BAND Combat 2015 (Beograd)

TAKMIČENJE ZA MLADE I NEAFIRMISANE BENDOVE
Rolling Stone Hrvatska i SAE Institut u Beogradu organizuju takmičenje bendova - BAND COMBAT 2015. Mladi, neafirmisani bendovi iz Hrvatske, Srbije, Bosne I Hercegovine, Crne Gore, Slovenije i Makedonije mogu da dostave svoje muzičke radova od 23. februara do 31. Marta 2015.g..

Žiri Rolling Stone magazine i SAE Instituta će proglasiti najbolji bend 15. Juna o.g. Pobednik će imati priliku da snimi album u studiju SAE Instituta, nastupaće na EXIT-u 2015., i dobiće medijsku podršku i promociju u magazinu Rolling Stone Hrvatska. Takođe, pobednik će dobiti medijsku podršku i na MTV-ju, kao I digitalnu distribuciju pesme kroz izdavačku kuću Lampshade Media.

RASPORED TAKMIČENJA:
23.02. - 31.03.2015. - prijave
01.04. - 15.04.2015. - bira se 10 najboljih po izboru žirija
16.04. - 31.05.2015. - promocija 10 najboljih uz glasanje publike
01.06.2015. - zatvaranje glasanja (zbrajanje glasova publike i žirija) 
15.06.2015. - proglašenje pobednika

ŽIRI U SASTAVU:
Rolling Stone Hrvatska - Toni Moškov (izdavač i gl. urednik magazine Rolling Stone Hrvatska), Zoran Stajčić (izvršni urednik internet stranice Rolling Stone Hrvatska), Anđelo Jurkas (novinara i muzički kritičar magazine Rolling Stone Hrvatska)

SAE Institut - Bojan Nešković (šef katedre za audio produkciju), Olivera Lazarević (direktor SAE Instituta)

MTV - Nikola Jovanović (muzički urednik na MTV)

NAGRADE:
- Produkcija albuma u profesionalnom audio studiju SAE Instituta u Beogradu
- Besplatni kursevi po izboru, na SAE Institutu u Beogradu
- Promocija pobednika u magazinu Rolling Stone Hrvatska
- Nastup na EXIT festivalu 2015.
- Medijska podrška na MTV-u
- Digitalna distribucija pesme kroz izdavačku kuću "Lampshade Media"

UČESNICI:
Takmičenje je otvoreno za sve mlade ljude iznad 18 godina koji su završili četvorogodišnju srednju školu ili je završavaju tokom 2015. g. sa područja Hrvatske, Srbije, Slovenije, Makedonije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, a do sada nisu objavili singl ili album ni za jednog izdavača.

O ORGANIZATORIMA:

SAE INSTITUT U BEOGRADU je deo najveće mreža za područje kreativnih medija u svetu, a najstariji i svakako najpoznatiji smer za audio produkciju postoji od 1976. g. U saradnji sa Midlseks univerzitetom iz Londona, diploma koja se stiče je "Bachelor of Arts" ili "Bachelor of Science" (with Honours), a nosi 180 ili 240 ECTS. Radi se o intenzivnom programu studija, koji su završila najveća imena audio produkcije danas, a čiji je osnivač Tom Misner. 

MAGAZIN ROLLING STONE izašao je prvi put 1967.godine u SAD-u, a izdavač i gl. urednik, Jann Wenner i danas je na istoj poziciji. Hrvatsko izdanje 19. Je međunarodno izdanje magazine i jedan od naslova izdavačke kuće S3 Mediji d.o.o.,  iz Zagreba čiji je osnivač Toni Moškov. Prvi broj magazina Rolling Stone Hrvatska izašao je u septembru 2013, a donosi teme vezane za muziku i film, velike intervjue sa svetske poznatim muzičarima i glumcima. DNK magazine najbolje je opisao Jann Wenner davne 1967: 'Rolling Stone je magazine koji nije samo magazin o muzici, već o stvarima i stavovima koje muzika pokreće.'

Prijavite se na: http://www.rollingstone.hr/band-combat/

 

 

 

 

Pretraga

Newsletter

Subscribe
Pratite nas na: Facebook