Hotelijeri u nemogućoj misiji (Beograd)

10 MAJ 2015 Hotelijeri u nemogućoj misiji (Beograd)

Redakcija časopisa „Turistički Svet", Udruženje „Ambasadori dobre usluge" i Udruženje za turizam Privredne komore Srbije, organizuju unajveće godišnje okupljanje profesionalnih hotelskih domaćicau Privrednoj komori Srbije - IV prolećni susret menadžera hotelskihdomaćinstava, ove godine sa provokativnom i atraktivnom temom HOTELIJERI U NEMOGUĆOJ MISIJI?!

Ideja organizatora je originalna, a njena realizacija za hotelijere dragocena, jer donosi konkretna rešenja problema koji su po njihovom mišljenju ili dosadašnjem iskustvu u domenu - „nerešivog". Tako će, osim mogućnosti da se bolje upoznaju, druže, razmene važne informacije za struku i mnogo dobre energije, hotelijeri imati priliku da od predstavnika privrede koji razvijaju kvalitetne i inovativne HoReCa programe dobiju odgovore na pitanja koja ih muče i konkretna rešenja za ono što im u ovom trenutku izgleda „nerešivo".

Ove godine učesnici će od uglednih predavača moći da saznaju više na temu stila, dizajna enterijera, novim trendovima... Prof. dr Ljiljana Kosar baviće se na zanimljiv način temom kiča i kempa u dizajniranju ambijenta hotela, arhitekta Ivana Banović Đorđević - organizacijom hotelske sobe i njenim instant preuređenjem, a specijalni gost IV susreta stilista Ašok Murti, govoriće o usaglašavanju stila hotela i izgleda zaposlenih, uključujući nove trendove u uređenju. 

Biće to, kako je predviđeno, jedna bogata, interaktivna i po svojim efektima izuzetno korisna priča u kojoj će, bar takva su dosadašnja iskustva, jednako uživati i hotelijeri i učesnici IV susreta menadžera hotelskih domaćinstava Srbije.

Izvor: Redakcija časopisa „Turistički Svet"

Pretraga

Newsletter

Subscribe
Pratite nas na: Facebook