LETO SA ZVEZDAMA (Crna Gora)

04 AVG 2015 LETO SA ZVEZDAMA (Crna Gora)

Manifestaciju  LETO SA ZVEZDAMA  sa besplatnim koncertima izvođača iz Crne Gore I ex YU prostora tradicionalne organizuje turistička organizacija opštine Bar. Na taj način se obogaćuje turistička ponuda barske opštine.

Prvi koncert je održan 24.jula 2015.godine I nja njemu je nastupala beogradska rok grupa „YU GRUPA", sopran Aleksandra Vojvodić - Jovović uz muzičku pratnju Aleksandra Basaraba iz Bara i Katarina Bogićević iz Podgorice.

Drugi koncert će se održati 14. avgusta, a nastupiće rok grupa „Kerber" iz Niša i Jovan Aleksić, Pinkova zvezdica iz Podgorice.

Manifestacija se održava na šetalištu kralja Nikole, sa ciljem da se obogati turistička ponuda opštine Bar. Na 45 izložbeno-prodajnih štandova, svoje proizvoda izlažu proizvođači suvenira, medari, vinara, maslinari I dr.

Uz dobar ritam I u prelepom ambijentu, prisutni posetioci I brojna publika, pored degustacije I mogućnosti kupovine crmničkog vina, maslinovog ulja, meda, maslina I suvenira, svakako može uživati I u izvanrednim nastupima poznatih izviđača.

Pretraga

Newsletter

Subscribe
Pratite nas na: Facebook