XII Forum hotelijera (Beograd)

20 NOV 2015 XII Forum hotelijera (Beograd)

3K: Kvalitet, konzistentnost, konkurentnost - začarani krug ili zlatna formula uspešnosti i trajanja čiji je zajednički imenitelj standardizacija? Ovo je dilema koju su 19. novembra na XII Forumu hotelijera sa međunarodnim učešćem, u Hotelu "Radisson Blu Old Mill" u Beogradu, pokušali da razreše ugledni generalni menadžeri hotela sa međunarodnom reputacijom, ali i nezavisnih hotela, kao i konsultanti, profesori univerziteta, predstavnici resornog ministarstva...

Nakon pozdravne reči organizatora XII Foruma hotelijera - Ljiljane Rebronje, direktora & urednika časopisa "Turistički Svet" i Dragane Šabić, sekretara Udruženja za turizam Privredne komore Srbije, svoju viziju uspešnosti i trajanja u hotelijerskom biznisu, sažetu u 3K, dali su ugledni hotelijeri i predstavnici uspešnih kompanija: Thomas Swieca - GM hotela "Radisson Blu Old Mill" - Beograd, Dragan Todorović - direktor Hotela "Izvor" - Aranđelovac, Jelena Šuleić - GM Hotela "Moskva" - Beograd, Živorad Vasić - GM Hotela "Crowne Plaza Beograd", Ivan Vitorović, izvršni direktor "Mona Hotel Management" - Beograd, prof. dr Ljiljana Kosar - profesor Visoke hotelijerske škole u Beogradu, Radomir Samčević - direktor i glavni konsultant u Agenciji HT, Milica Marković, pre-opening menadžer hotela "Saint 10" - Beograd, Mirko Gavrilović - direktor sertifikacije u vodećoj svetskoj kompaniji za kontrolisanje, verifikaciju, ispitivanje i sertifikaciju - SGS, prof. dr Predrag Vujović, direktor agencije za odnose s javnošću P.R.A., nosilac najveće nagrade u oblasti odnosa sa javnošću Golden World Award for Excellence i Josipa Jutt Ferlan - GM hotela "Double Tree by Hilton" - Zagreb, koja se video porukom obratila učesnicima Foruma.

Od Tibeta do Izraela

Specijalne gošće Foruma, koje su otvorile neka zanimljiva saznajna i poslovna područja bile su Sandra Drinčić, međunarodni Feng Shui & Space Clearing stručnjak i predavač, koja je preko Tibeta krenula na "put kojim se ređe ide" i čija je atraktivna i pomalo provokativna tema "Feng Shui u hotelijerstvu" za mnoge bila pravo otkrovenje, i Jeannine Litmanowicz iz Tel Aviva, organizatorka "tailor made" putovanja za bogate i obrazovane Jevreje, koja je u traganju za neobičnim, atraktivnim destinacijama za svoje klijente - stigla u Srbiju, radoznala da je upozna, oseti svim čulima i tu jedinstvenu emociju prenese svojim V.I.P. klijentima. Ona je istovremeno nastojala da učesnike Foruma, na svoj šarmantan način, anegdotski, sa mnogo živopisnih detalja, upozna sa svojim klijentima, njihovim specijalnim zahtevima i standardima koje očekuju od hotela u kojima odsedaju.

Proglašeni dobitnici "hotelijerskog oskara"

Kao i prethodnih godina, Forum hotelijera okupio je mnogo uglednih gostiju, predstavnika hotelske industrije, prateće privrede i akademske elite. Bila to prilika za druženje, B2B susrete, ekskluzivne prezentacije, poput prve javne prezentacije elitnog hotela "Tornik" na Zlatiboru, najvećeg hotelskog projekta kompanije "ALCO Group" u 2016. godini, i prezentacije projekta studentkinja beogradskog Ekonomskog fakulteta pod nazivom "Belgrade Backstage Hotel", koji je ove godine osvojio prvu nagradu na međunarodnom takmičenju studenata hotelijerstva u Zagrebu.

Kruna bogatog programa bilo je proglašenje "Ambasadora dobre usluge 2015", nakon čega je usledio Art performans prvog wellness ambasadora Srbije Peđe Filipovića. Druženje je nastavljeno na svečanom koktelu u Hotelu "Crowne Plaza" - ovogodišnjem dobitniku najvišeg hotelskog priznanja u Srbiji "Ambasadori dobre usluge"! 

Dobitnici priznanja na XII Forumu hotelijera  

AMBASADORI DOBRE USLUGE 2015.
Hotel "Crowne Plaza" - Beograd za najuspešniji hotel u Srbiji u 2015. godini po svim parametrima uspešnosti

LIDER HOTELSKE INDUSTRIJE 2015.
Jelena Šuleić, generalni menadžer Hotela "Moskva" - Beograd

MARKETING MENADŽER 2015.
Svetlana Kostić, MK Mountain Resort

MENADŽER RECEPCIJE 2015.
Danijela Đurić, Hotel "Prag" - Beograd

MENADŽER DOMAĆINSTVA 2015.
Jelena Milošević, Hotel "Holiday Inn" - Beograd

WELLNESS MENADŽER 2015.
Katarina Milivojević, Hotel "Izvor" - Aranđelovac

CHEF OF THE YEAR 2015.
Aleksandar Ranković, šef poslastičarnice Hotela "Sloboda" - Šabac

PRESS ZVEZDICA 2015.
Hotel "Zepter" - Beograd, priznanje za kvalitet odnosa sa medijima

NOVI KVALITET U 2015.
Hotel "Radisson Blu Old Mill" - Beograd

NOVI KVALITET U 2015.

Marketing tim hotela "Square Nine" - Beograd


GOLDEN LETTER FOR 25 YEARS OF DURATION & QUALITY
Hotel "Hyatt Regency Belgrade" za 25 godina trajanja i posvećenosti visokim standardima poslovanja

ZLATNA POVELJA
Hotel "Jele" - Ježevica za 15 godina kontinuiranog rada

PARTNER HOTELSKE INDUSTRIJE 2015.
Visoka turistička škola - Beograd

PARTNER HOTELSKE INDUSTRIJE 2015.
Kompanija "SGS" - Beograd

MEDIJSKI PARTNER HOTELIJERA 2015.
Poslovni portal "eKapija" - Beograd

 

 

Pretraga

Newsletter

Subscribe
Pratite nas na: Facebook