Beogradski novogodišnji festival

16 DEC 2015 Beogradski novogodišnji festival

U okviru manifestacije Beogradska zima tokom decembra će jedna od pet ključnih tačaka na kalendaru zabavnih dešavanja u prestonici biti novi i jedinstveni događaj BEOGRADSKI NOVOGODIŠNJI FESTIVAL, koji će se održati od 18. do 30. decembra 2015. godine na Beogradskom sajmu.

Poput svetskih metropola koje se tokom praznika pretvaraju u prizore iz najlepših bajki i grad Beograd i prostor Beogradskog sajma tokom BEOGRADSKOG NOVOGODIŠNJEG FESTIVALA, biće ukrašeni raskošnim novogodišnjim ukrasima, svetiljkama i dekorisanim jelkama.

Beogradski sajam će se potruditi da svojim kapacitetima ponudi Beograđanima i gostima Beograda mesto i atmosferu u kojoj će moći da provedu nezaboravne trenutke druženja i opuštanja sa porodicom i prijateljima - BEOGRADSKI NOVOGODIŠNJI FESTIVAL.

Kao najlepši uvod u praznično slavlje BEOGRADSKI NOVOGODIŠNJI FESTIVAL biće centralno mesto najkvalitetnijih novogodišnjih sadržaja: zabave i druženja, klizališta, koncerata, predstava, zabavnih programa za decu i kupovine poklona i robe široke potrošnje po prazničnim cenama. Ulaz za sve posetioce i sadržaje je besplatan. Zapravo, ovogodišnja ulaznica za BEOGRADSKI NOVOGODIŠNJI FESTIVAL su novogodišnje poruke ljubavi, zahvalnosti, vere i nade koje će svi posetioci na ulazu moći da ubace u Jana bocu. Svaka poruka simbolizuje jednu kapljicu koja vredi jedan dinar. Ukupan broj poruka koje se sakupe u JANA boci na kraju manifestacije predstavljaće novčani iznos koji će u vidu novogodišnjih paketića Beogradski sajam i Jana voda donirati udruženju NURDOR. Ovo je nastavak humanitarne aktivnosti koju Jana voda sa porukom tradiconalno sprovodi na svom sajtu www.vodasaporukom.com, a sada želi da uoči Nove godine zajedno sa Beogradskim sajmom pokrene pozitivan talas dobrih promena.

Sadržaj:

Hala 2 nivo C

Raznovrsni dečji programi koje će voditi umetnici sa iskustvom u radu sa decom: Leontina, Minja Subota, Slobodan Boda Ninković, Milorad Mandić-Manda i Predrag Vuković- Peđolino.

Dečje predstave igraće se svakodnevno u terminu 11:15, a muzičko scenski programi 18 časova, dok će tokom vikenda odvijati u tri termina: od 12, 15 i 18 časova. Uz organizovan prevoz, deca iz beogradskih vrtića će besplatno gledati predstave u kojima će učestvovati naši poznati glumci, trupe i ansambli iz cele Srbije, među kojima su: pozorište Pinokio, hor Čarolija, Dubravko Jovanović i trupa, baletski studii, folklorni ansambli, horovi, vokalne grupe i solisti Dečjeg Kulturnog centra Beograd.

Ledeni atrijum - klizalište
od 16. decembra 2015. do 16. januara 2016. godine. Besplatno je klizalište. Postoji mogućnost iznajmljivanja klizaljki po ceni od 100 din po satu.

Hala 2 nivo A i Hala 1A - Veliki izbor robe široke potrošnje i omiljenih brendova

Hala 1 - Zona adrenalinske zabave sa velikim luna parkom

«Kod Jelena u Xali 4»

Zabava za sve posetioce kroz zabavne igre: Jelen Pivolovac, Jelenov Rog i Jelen Pong. Besplatan muzički program, uz učešće Legendi, Zvonka Bogdana, Dejana Petrovića i drugih, proveren provod uz degustaciju raznovrsnih ukusa. 

Raspored koncerata:

Petak,  18.12. Veliko Otvaranje  - LEGENDE
Subota,  19.12.            RnR mladi bendovi
Nedelja, 20.12.            RnR mladi bendovi
Ponedeljak 21.12.       METEOR - Mega Tezga Orkestar (Beogradska noćna scena
                                 predstavlja 17 Veličanstvenih kafanskih heroja)

Utorak,  22.12.           Dejan Petrović Big Bend
Sreda, 23.12.             Crne Mambe i Najda
                                   (originalni  bend Šabana Bajramovića pojačan Najdom i njegovim    etno  programom „Bilo jednom na Balkanu")
Četvrtak, 24.12.         Bend Nikole Grbića Grbe program "Kafana je moja sudbina" 
Petak,  25.12.             Bend Pece Jovanovića  -  od Kvake do Izlaza
Subota,  26.12.           Novica Zdravković  -  veče  pesama Tome Zdravkovića
Nedelja 27.12.           OĐILA  i  prijatelji
Ponedeljak  28.12.    METEOR - Mega Tezga Orkestar (Beogradska noćna scena predstavlja 17 Veličanstvenih kafanskih heroja)
Utorak  29.12.            ZVONKO BOGDAN
Sreda  30.12.             Belgrade Old Stars koktel bend - žurka za kraj, sve od svih

Sa očekivanom posetom od 200.000 ljudi za 13 dana, Beogradski sajam će nastaviti i u godinama koje nadolaze, kreiranje novog i prepoznatljivog događaja u budućnosti kako bi ova manifestacija postala pravi međunarodni festival koji će privlačiti inostrane goste i time doprinositi pozicioniranju Beograda kao atraktivne turističke destinacije.

Radno vreme:  od 11:00 - 20:00 časova.
Radno vreme «Kod Jelena u hali 4»: radnim danom od 15:00-23:00,                            vikendom od 13:00-23:00 časova.

Ulaz besplatan na sve sadržaje, cena parkinga 150 din/dan.

Pretraga

Newsletter

Subscribe
Pratite nas na: Facebook