Finale obeležavanje Dana Dunava u Pančevu

27 JUN 2016 Finale obeležavanje Dana Dunava u Pančevu

Dana 27. juna 2016., u 12h u holu Gradske uprave će biti otvorena izložba radova nastalih u ekološko likovnoj radionici tokom realizacije manifestacije "Dan Dunava" u Pančevu.

Izloženi likovni radovi su nastali angažovanjem ULU "Svetionik" Pančevo, PU „Dečija  radost"-vrtić „Cvrčak" ,  "Klub za stara i odrasla lica", „Udruženje obolelih od multipleks skleroze" Pančevo, Atelje „Mali Genije" Pančevo, Udruženje „Na pola puta" Pančevo i UG „Prepoznaj u sebi" Pančevo.

Organizator poziva učesnike manifestacije i neposredne stvaraoce da svi zajednički prisustvuju otvaranju ove izložbe koja će trajati od 27.06. do 06.07.2016.

 
Dana 28.06.2016. Gradska uprava Pančevo je povodom desetogodišnjice kontinuiranog održavanja manifestacije  "Dan Dunava" u Pančevu, upriličiti plovidbu brodom "Nikola Tesla", pančevačkim akvatorijumom Tamiša i Dunava.

Tokom ove plovidbe izabrani predstavnik za svaku organizovanizovanu grupu,  po jedan predstavik sponzora i svi oni koji su pomogli realizaciju ove manifestacije će primiti Plaketu za učešće i doprinos u realizaciji desete manifestacije "Dam Dunava" u Pančevu.

Pretraga

Newsletter

Subscribe
Pratite nas na: Facebook