Trka `Duel u venčanicama`

07 JUN 2010 Trka `Duel u venčanicama`

Prva trka u venčanicama u kojoj je učestvovalo oko 200 devojaka iz Beograda održana je 6.6.2010. na Trgu Nikole Pašića, a prvo mesto osvojila je Marija Stambolić, dok su drugoplasirane i trećeplasirane bile Iva Dujić i Aleksandra Pešić.

Tri najbrže devojke dobile su poklon pakete mobilne mreže "VIP" i kompanije "Duel", a najbrža "mlada" dobila je putovanje za dve osobe u Sloveniju kao i poklon magazina "Venčanje", organizatora manifestacije, koji sadrži burme, bidermajer i venčanicu. Devojka koja je zauzela drugo mesto osvojila je vikend za dvoje na Zlatiboru, a na kraju trke izabrana je i "mis" trke u venčanicama, Tara Ristić koja je dobila karte za koncert američkog muzičara Bob Dilana.

 

"Turistička organizacija Beograda podržala je tu manifestaciju jer je ona veoma atraktivna, izaziva pažnju, ali i promoviše zdrav duh, sportski način života i osnivanje porodice", rekao je Tanjugu Dejan Veselinov iz TOB-a i dodao da će sledećih godina biti prioritet da u toj trci učestvuju i devojke iz cele Srbije a ne samo iz Beograda. Trka "Duel u venčanicama" predstavlja uvertiru za "Prvi beogradski sajam venčanja" koji će biti održan 12. i 13. juna u "Beogradskoj areni".

Izvor: Glas javnosti    

Pretraga

Newsletter

Subscribe
Pratite nas na: Facebook