Dobrodošli na Internet Portal www.manifestacije.com

01 JAN 2010 Dobrodošli na Internet Portal www.manifestacije.com

Poštovani, sa zadovoljstvom Vam predstavljamo dugo najavljivani Internet Portal www.manifestacije.com. Najkompletniji spisak manifestacija razvrstanih po vrsti, datumu održavanja, mestu i nazivu, ikada napravljen, omogućiće Vam da se bliže upoznate sa svakom manifestacijom (trenutno ih je oko 1500 na našem sajtu), da pročitate komentare i utiske drugih posetilaca,  kao i da u periodu i mestu koje ste odabrali za Vaš odmor imate mogućnost da prisustvujete i nekoj od tamošnjih manifestacija.

Na Portalu možete pratiti aktuelne Vesti vezane ne samo za turizam i manifestacije iz naše zemlje, već i mnogobrojne zanimljivosti o manifestacijama u inostranstvu... Najavljujemo, takođe, neke od manifestacija koje se u Srbiji održavaju u nastupajućem periodu kroz rubriku Preporučujemo, dok je rubrika U razgovoru sa... namenjena intervjuima sa ljudima iz različitih oblasti i obrađuje teme iz oblasti manifestacionog turizma.

Deo Portala olakšaće i ubrzati našu komunikaciju sa organizatorima manifestacija i svim zainteresovanima za saradnju sa nama i to kroz: Obrazac za prijavu manifestacije koji se nalazi  na sajtu, kao i kroz informacije o Susretima Organizatora Manifestacija (SOM), i  Prijavu za naredne, IV Susrete organizatora manifestacija (koji će se u organizaciji redakcije Vodiča kroz turističke manifestacije i Visoke turističke škole kao suorganizatora održati 03.12.2010. u Beogradu). I naravno, na Portalu ćete pronaći i sva obaveštenja i informacije o radu i načinu prijavljivanja u Grupaciju organizatora privredno-turistickih manifestacija Srbije u okviru PKS...
 
Na kraju bismo naglasili da će se u toku 2010. god.,  sajt nalaziti u probnom (test) periodu, tako da Vas molimo da imate razumevanja i ne zamerite nam na eventualnim poteškoćama (greškama) u radu sajta. Naravno, biće nam drago da nam pošaljete sve Vaše sugestije, predloge i komentare.

Vaš Internet Portal www.manifestacije.com

Pretraga

Newsletter

Subscribe
Pratite nas na: Facebook