Četiiri novogodišnja koncerta na Zlatiboru

04 DEC 2017 Četiiri novogodišnja koncerta na Zlatiboru

Општина Чајетина и Туристичка организација Златибор током новогодишњих празника понудиће својим гостима занимљив забавни програм који ће бити садржанији него претходне године, а чиниће га четири концерта на Краљевом тргу - најавио је Владимир Живановић, директор ТО Златибор.

Најпре ће се 29. децембра, на Краљевом тргу, са почетком у 20 часова одржати концерт ''Рибље чорбе'', затим 30. децембра у 20 часова пред публику на отвореном излази Тони Цетински, док  за дочек Нове 2018. године програм на Краљевом тргу почиње у 18 часова дечијом представом, следи наступ групе ''Џубокси''  у 20 часова, а потом концерт Јелене Томашевић од 21:30 часова којој ће се у поноћ придружити трубачки оркестар Марка Глигоријевића, а биће приређен и раскошан ватромет - каже Живановић и истиче да то неће бити завршетак новогодишњег славља јер ће на Краљевом тргу 1. јануара у 20 часова наступити ''Лексингтон бенд''.

Живановић напомиње да је ТО Златибор већ формирао цене новогодишњег пакета за смештај у свом коначишту које се налази на само 200 метара од Краљевог трга и језера а цене полупансиона у двокреветним собама и тро- и четворокреветним апартманима, за тродневни или четвородневни аранжман се крећу од 23.800 до 60.000 динара.

Pretraga

Newsletter

Subscribe
Pratite nas na: Facebook