Poziv na multikongres SERBIAN VISION (Beograd)

20 NOV 2018 Poziv na multikongres SERBIAN VISION (Beograd)

Udruženje turističkih vodiča Srbije nastavlja aktivnosti jačanja kvaliteta vodičke službe u Srbiji kroz javne nastupe, edukativne seminare i stručno edukativna putovanja po našoj zemlji. Pola veka postojanja i organizovanog delovanja turističkih vodiča je prošlo i udruženje je već zagazilo u šestu deceniju što predstavlja značajan izazov za dalja delovanja. Zato drugi deo ovog stručno edukativnog Seminara započinje drugačije, u okviru multikongresa Serbian vision koji se održava u Beogradu  24. i 25.11.2018.godine - Hotel Radisson Collection old Mill.

Početak seminara biće u nedelju 25.11.2018.g. od 18,00 do 20,00 sati u sali M2 (prizemlje), u hotelu Radisson Collection Old Mill, Bulevar vojvode Mišića br. 15, kroz panel diskusiju  ''Turistički vodič - Skrivena blaga Srbije'' koji će okupiti različite aktere turističke privrede Srbije.

Razgovaraće se, diskutovati, razmenjivati mišljenja o novim mogućnostima turističkog vodjenja i prezentaciji raznovrsnih turističkih destinacija u Srbiji. Udruženje poziva sve zainteresovane da se pridruže i prisustvuju ovom Seminaru, kako bi zahvaljujući nizu korisnih predavanja sagledali svoje vrednosti i nedostatke, zaobišli pretnje i iskoristili šanse za stvaranje kvalitetnog turističkog vođenja i kvalitetnih turističkih proizvoda Srbije.

Pored poziva za dolazak, srdačno vas pozdravlja - Upravni odbor Udruženja turističkih vodiča Srbije

Pretraga

Newsletter

Subscribe
Pratite nas na: Facebook