Osnovano Udruženje `Ambasadori dobre usluge` (Beograd)

22 APR 2010  Osnovano Udruženje `Ambasadori dobre usluge` (Beograd)

Savremena hotelsko-turistička industrija Srbije dobila je nedavno dodatnu logistiku u novoosnovanom udruženju Ambasadori dobre usluge. Ovu asocijaciju predstavljaju profesionalci s vizijom rasta, stručni konsultanti s odli­čnim obrazovanjem i višegodišnjim, najčešće internacionalnim iskustvom na raznim me­nadžerskim i trenerskim pozicijama u hotelsko-turističkoj privredi.

 
Uteme­ljeno kao strukovna asocijacija, ovo udruženje ima za cilj da doprinese kontinuiranom vanškolskom obrazovanju zaposlenih u smeštajnim i ugostiteljskim objektima u Srbiji, pre svega, organizovanjem redovnih treninga unapređenja, tematskih seminara, kurseva... - naročito za zaposlene u sektoru Hotelsko domaćinstvo.  Organizovanje specijalne obuke za određene pozicije u tom sektoru za nezaposlene žene u nerazvijenim područjima, kao podrška ravnomernom regionalnom razvoju u oblasti turizma - biće jedan od prioriteta Ambasadora dobre usluge. S misijom da razvija i unapređuje standarde kvaliteta usluge u hotelsko-turističkoj industriji Srbije, naročito ekološke standarde, ovo udruženje biće i u teoriji i u praksi logistika održivom razvoju Srbije u toj oblasti. 

 
Snaga i uticaj Ambasadora dobre usluge zavisiće, ipak, najviše od njihovog članstva, u koje su dobro došla sva pravna i fizička lica u hotelsko-turističkoj industriji (i pratećoj privredi), čiji je cilj da se razvijaju i da konkurentsku prednost na tržištu i svoje trajanje obezbeđuju isključivo unapređenjem sopstvenih potencijala i kvaliteta svojih proizvoda i usluga. Upravo umrežavanje najboljih, posvećenih kvalitetu - biće jedan od važnih zadataka Ambasadora dobre usluge, čije će ime jednog dana kao ekskluzivni znak kvaliteta moći da nose samo oni koji su izdržali test vremena.

   
Jedan od osnivača Udruženja je firma "Gastro print" d.o.o. Beograd, izdavač časopisa za savremeno hotelijerstvo & turizam "Turistički Svet", koja je svojim višegodišnjim, gotovo pionirskim aktivnostima na afirmaciji, pre svega, menadžera hotelskih domaćinstava i unapređenju sektora Hotelsko domaćinstvo, ne samo u Srbiji, već i u regionu, dokazala svoju istinsku posvećenost razvoju savremene hotelsko-turističke industrije.

Pretraga

Newsletter

Subscribe
Pratite nas na: Facebook